Lehet ebből baj? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ma egyik haveromat egy hegyre viszonylag meredek uton, lassan (30cal, de nem is tudtam volna gyorsabban menni) felvittem rendes úton kb 3-4kmert. Lefele gurultunk. Együtt vagyunk kb 130kilo. Kymco agilitym van, 50ccm-es. A kérdés az, hogy lehet-e eből vmi baja a motornak. (lehet hülye kérdés, bocs akkor csak viszonylag uj a motor a jogsi is és semmi tapasztalatom, csak felvittem mert vészhelyzet volt.) Már ki van véve a folytás, kb 1400km van benne. Szerintetek?2010. aug. 26. 22:00
1/8 anonim válasza:
Hát attól függ erőlködött - e a motor alattatok .
2/8 A kérdező kommentje:
egyszer már nem is tom miért, talán kíváncsiságbol csutkára huztam a gázt, nem ment többet 30nál, és akkor volt vmi erőlködés hangja, na onantol 20-25km/óra. akkor már szerintem nem volt erölködös hangja, az tény h pörgött, de nem veszesen.
2010. aug. 26. 22:05
4/8 A kérdező kommentje:
robogorol beszélünk, automata váltos...
2010. aug. 26. 22:27
5/8 anonim válasza:
És abban nincs kuplung?:D Dehogynem,minden váltó kelléke.Ha túlmelegedett a motor akkor lehetett baja.
6/8 A kérdező kommentje:
ja oké:D amatőr vagyok nem értek hozzá sajna:D. Nem hiszem hogy túlégethettem volna, mert igaz, léghütéses de kb 5perces útról beszélünk...annyi idő alatt el tudom cseszni a kuplungot is (még ugy is h nem mentem csutka gázon, sőt annyival se mentem amennyivel még ment volna)
2010. aug. 26. 22:38
8/8 A kérdező kommentje:
mondjuk belegondolva nem volt annyira meredek, rendes szerpentin ut fel a hegyre...ahol autok is járnak...
2010. aug. 29. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!