Autó fényszórót tudok utólag fehérré alakítani?
Figyelt kérdés
vettem egyet mert fehér színűnek volt hirdetve de megjött és sárga, pont mint ami elötte volt.Öveget valahogy kékre be lehet színezni úgy hogy ne ártson semmiben de fehéren világítson?2021. júl. 5. 16:37
1/7 anonim válasza:
Nem.
A halogén az halogén fényszóró, legális módon nem tudsz semmit tenni hogy "fehéren világítson"
2/7 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg az emelt színhőmérsékletű izzókat, azok valamivel fehérebbek.
3/7 A kérdező kommentje:
halogén = sárga fényű?
Az a baj hogy tudnék fehéret venni csak akkor kidobtam a pénzt feleslegesen ezekre
2021. júl. 5. 17:11
4/7 anonim válasza:
Veszel egy xenon lámpás kocsit xdd
Máshogy legálisan sehogy.
"akkor kidobtam a pénzt feleslegesen ezekre"
Ezért kellett volna először kérdést fel tenni aztán venni, vagyis nem venni.
5/7 anonim válasza:
Rá van írva a színhőmérséklet a dobozra. Ha nem egyezik küld vissza az eladónak hibásként.
6/7 A kérdező kommentje:
4-es:
Nagyon okos vagy koszonom erre nem is gondoltam volna
A dobozon az volt irva hogy super White es egy szinhomerseklet volt a dobozon ami feheres kekes szinu volt de a dobozban talaljato izzo nem olyan szint ad.
Irtam az eladonak de csak azt hajlurassza hogy o nem hasznalta meg soha nem tudja milyen szinu igy vette
2021. júl. 6. 08:10
7/7 anonim válasza:
Pár ezer forint egy pár emelt fényű izzó, vegyél olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!