Használtautó kereskedésben mennyire megbízható, hogy friss műszaki van az autón? Megveszik a vizsgáztatókat vagy tényleg minden kocsi átmegy amit megvesznek?
Autó vétel előtt állunk, sok kereskedést megnéztünk már. A minap egyiken a szokásos friss műszaki volt a táblán, de mikor jobban megnéztük az autót, azokkal a hibákkal biztos hogy nem mehetett át. Rákérdeztünk, erre azt mondták hogy felhívnak valakit hogy biztos átmegy e. Akkor még nincs meg a vizsgája? Szerintük igen de utána néznek.
Akkor most hogy van ez? Elbizonytalanodtam. Homályosítsatok fel.
#8 Inkább az ügyfélkapus lekérdezést nézd meg, az legalább ingyenes. Ha a Totalcar-é is olyan mint a Carvertical, akkor sokra nem mész azzal sem, vagy legalábbis pluszt nem fog mutatni. Carverticalt kipróbáltam a saját autómon, amit előttem 10 évig tesóm hajtott, 2x beletolattak parkolóban,a bal első sárvédőbe, erre az oldal meg semmit nem mutatott, pedig fizetett a biztosító, de még futott kilómétert sem, pedig magyarországi első üzembehelyezési a kocsi. Képeket meg a jogrendszer szerint nem fogsz találni, ahogy az a becsületes nepper is elmondta a videóiban.
Ügyfélkapusnál legalább vannak vizsgafotók, sőt ott látod is, hogy meddig érvényes a műszaki. Eleve gyanús is lehet, ha van mászaki, de nincs friss vizsgafotó.
Ezek mind okos műszakik
zsebbe fizetős, a korrupt vizsgahely lefótózza az autót előről hátulról meg a km óra állását és 2 évre kész van, közben lehet az alja már ementáli sajtra lyukadt és életveszélyes. A műszaki mai világban abszolute semmit nem jelent, ne ez alapján válassz soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!