Gerys kérdése:
VW Passat, 2.0 CR TDI motorral, 2010/8. havi. DSG váltóval. Mik a tapasztalatok? A motor megbízható?
Figyelt kérdés
Én még nemigazán olvastam róla borzalmasat, sem a váltóról, nagyon szívesen várom a véleményeket, tapasztalatokat.2021. jún. 30. 20:45
1/4 anonim válasza:
A dsg váltót sokan szidják, de ha rendszeresen cserélték benne az olajat akkor lehet szerencsés, de én nem vennék...nekem kézi váltóval volt, 420.000km volt benne amikor eladtam, jó tapasztalatom volt vele.
2/4 anonim válasza:
DSG egy csőd ha javítani kell.
Motor oké.
3/4 anonim válasza:
A motor az egyik legjobb, a DSG sem vészes, és amúgy annyiból gatyába lehet rázni jó szakival, mint amennyibe kerül a kuplungszett és a kettőstömegű cseréje a kéziváltónál. Ja, és a DSG is műszakilag ugyanolyan váltó, mint a kézi, csak 2 kuplung van rajta, nem 1. Szóval nem kell annyira megijedni tőle.
4/4 A kérdező kommentje:
Pont ma mondták, hogy ebben a régebbi DSG váltó van, ami bajosabb, ez igaz lenne?
2021. júl. 2. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!