Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Leálltam a kocsival az út...

Leálltam a kocsival az út mellett, leállítottam a motort, most nem indúl be. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
1999-es skoda felicia, eddig nem volt semmi baja. Megálltunk a bolt mellett, ismerősöm kiszállt a kocsiból, mikor visszajött már nem indult be a kocsi. Az akkumulátor újonan vásárolt, vam benne töltési is, mégis amikor ráadom a gyújtást semmi hangja nincs a kocsinak, az indítómotornak se. Neten próbálok utánanézni, azt olvastam, hogy lehet elektronikus indításgátló nem engedi beindítani. Már megpróbáltam mindent nem tudom mi lehet. Köszönöm a segítséget.

2021. júl. 4. 15:49
 1/7 Vortrex ***** válasza:
100%
Inkább keress valakit, aki haza húz
2021. júl. 4. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet immobiliser, gyújtáskapcsoló vagy akár banális kábeltörés is (az én Fabiám esetén az utóbbi volt a megoldás). Távgyógyítani sajnos lehetetlen, keress valakit, aki elvontat majd a szerelőhöz!
2021. júl. 4. 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Önindító probléma lesz, valószínű elkopott a szénkefe. Próbáljátok meg megkocogtatni, meg sebességbe tenni az autót mondjuk 2-be vagy 3 ba és próbáljátok úgy picit megmozgatni mint ha tolni akarjátok ezzel megmozdulhat egy picikét és lehet fog majd tekerni. Ha így beindul mert előfordulhat bár nem valószínű, akkor egyenesen haza menjetek az autóval vagy egy olyan helyre ahol nem gond ha ottmarad.
2021. júl. 4. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy van jó erősen megkell ütögetni az önindítót.

Persze lehet akár kontakt hiba is.

2021. júl. 4. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Önindítót megütögeted és indulni fog az.
2021. júl. 4. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért érdekel hogy sikerült-e?
2021. júl. 4. 18:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok, tegnap eltoltam egy parkolóba a kocsit, nem messze ahonnan leálltunk. Ma visszamentünk a szerelővel megmézni hogy mi a baj, leégett az önindító. A kábelek és a cink anyag is leolvadt, ki kell cserélni. Megtoltuk és szerencsére beindult a szerelő egyből vitte a műhelybe.
2021. júl. 5. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!