Oszkár0111 kérdése:
Kapálógépem tavaly üzem képesvállapotban leállitottam. Most el akartem inditanide meg se m mozdul a dugatyu! Be van ragadva valami! Mi a probléma?
Figyelt kérdés
2020. márc. 6. 10:30
1/9 anonim válasza:
Benzin volt benne, mikor letetted?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen volt.
2020. márc. 6. 11:00
3/9 anonim válasza:
Simán megromolhatott, első körben egy alapos karbi tisztítást próbálj.
4/9 A kérdező kommentje:
Pára be juthat
2020. márc. 6. 11:08
5/9 anonim válasza:
Biztos vagy benne,hogy a dugattyú? Honnét tudod?
Leszedted a motort,alól a kuplungnál,vagy felül, a berántót levéve kézzel megpróbáltad mozdítani???
6/9 mindentudó99 válasza:
Lehúzod a motort a kapáról fogóval megtekered a tengejt. Jártam így én is. Még használtam párszor aztán megint megszorult. Ekkor néztem el volt törve a gyűrű
7/9 anonim válasza:
Nem dőlt el,és olaj folyt a hengerbe .
8/9 anonim válasza:
Hát ha tavaly üzemképes volt, most meg meg van ragadva, akkor valami rozsdásodás lehet. Hacsak nem a berántóval lett valami.
Jó lenne tudni, miről is van szó. Milyen motor (hány ütemű), meg milyen típusú hajtómű. Milyen helyen tároltad télen, zárt vagy nyitott, és ráeshetett-e eső vagy hó? Csak hogy ne a sötétben tapogatózzunk.
9/9 anonim válasza:
Az en fűnyírómba shel 95 benya volt egész télen, belerohadt, a karburátornak volt réz alkatrésze, azt teljesen zöldre zabálta, +tele van rozsdával a karbi belsője... pedig teljesen zárt helyen volt... szóval a "benzin" vagyis amit a shel annak nevez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!