Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet az autómmal?

Mi lehet az autómmal?

Figyelt kérdés
Már egy ideje a kocsim első részén (kb. jobboldalt) egy erős zúgást vettem észre. Ezt csak akkor hallom amikor az autó mozgásban van. Ha a motor el van indítva, de az autó nincs mozgásban akkor nincs semmi baj. A hang a sebesség növekedésével egyre erősebb, és 120 km/ó-nál már olyan mintha rakétával mennék. Renault Clio-m van. Szerintem a csapággyal van gond. Szerintetek?
2010. aug. 26. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is
2010. aug. 26. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
ez csapágy lessz.nekem még csak kanyarokban jelentkezik az is az lessz.
2010. aug. 26. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet féltengely is. Nekem az volt...
2010. aug. 26. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha van lehetőséged csápsos emelővel felemelni az autót,azt követően beindítani a motort,kipörgetni 5.ben egy darabig,majd üresbe rakod és motor leállítod.Ilyenkor még a kerekek vígan forognak és ki lehet fülelni a hibát.

Egyébként tényleg vagy főtengely de inkább csapágy szokott lenni megtett össz kilómétertől függően.

2010. aug. 26. 23:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a csapágy volt elkopva, de egy barátom már meg is javította.
2010. aug. 27. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!