VW Polo Clasic 99-es évjáratú autómmal milyen gond lehet?
hát elég szar dolog, ha beázik a német csúcstecnika. a fiatommal sose volt gondom...
kérdéshez visszatérve, elöfordul, hogy az elosztófedép a ludas, de a kàbelcsatlakozàsokat nézném meg a helyedben először. trafònàl elöször, a jelvezetékeknél is. lehet, hogy a pipàknàl ment el a szigetelés, de lehet, valamelyik kábel is kitöredezett. legjobb, ha szemrevètelezed az àram útjàt, a gyújtàsjel-vezetéktől a gyertyapipàkig, repedést, szigetelés hiànyât keresve. ez így leírva elég bonyolult, megcsinàlni rövisebb, mint leìrni.
remélem segítettem.
"hát elég szar dolog, ha beázik a német csúcstecnika. a fiatommal sose volt gondom..."
Neked ritka mázlid volt, ő meg valószínű nem nézte meg mit vett meg túl olcsón. :S (Egy kivétel állítólag az egyes Punto. Bár a VW Polo III-asok a legmegbízhatóbb autók ma kedvező áron. Csak hát ezt is tönkre lehet tenni. Bármilyen autót tönkre lehet tenni.)
kedves 73%!
válaszolnál is a kérdésre, mint én tettem, vagy csak az olasz autók, és az én szidásomra van kihegyezve a tudományod?! a kérdésre értelmes választ nem adtál. egyébként honnan veszed, hogy puntom van?
Te fikáztál és akartad össze zavarni. Én azt írtam hogy valószínű valami szétbarmolt autót vett. Ezt érdemes figyelembe venni a hibakeresésnél.
Az tény hogy már egy 12 éves autó. De ez még sehol nem indokolja egy VW Poló III-nál hogy beázzon.
A Fiat Punto első generációjánál nem kellet csak arra számítani joggal hogy első éveben olyan hibák lépjenek fel, mint egy csak legfiatalabban egy tíz éves VW-nál.
Az egy tény a megbízhatóságban a VW az Európában első. Fiat volt utolsó is.
Csak akkor téged bántanálak ha te lennél a FIAT illetékese.
Idióta vagy te. De amit mondtam meg mondtam.
Még ha segíteni nem segítettem, de ne ma kérdezőnek szóltam be, csak hogy csökkentsem Fiat-os frusztrációm. ;)
Az a baj hogy a legtöbb olasz és francia autó annyira megbízható műszakilag újonnan mint, amúgy egy tíz éves német. És ez baj mert a németek nem az én szám íze szerint gyártják minden más tekintetben az autókat.
És én is ezt mondom.
Mert idióta vagy. Részemről a kérdést lezártnak tekintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!