Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szimmerigek, tomitesek,...

Szimmerigek, tomitesek, futomu szilentek elhasznalodasa inkabb kor vagy km fuggo?

Figyelt kérdés
Tegyuk fel van ket auto, egyik 5 eves es 300 000 km t futott, a masik 20 eves es 50 000 km van benne. Melyikben van tobb hibalehetoseg pl olajszivargas vagy pl futomu elhasznalodas szempontjabol?
2021. jún. 29. 11:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy az egyik egy Astra F 95-ből, a másik egy Astra J vagy K 2015-ből.

Az F szilentjei, szimeringjei simán kibírnak 20 évet kevés használat mellett. A J gömbfejei, féltengelycsuklók, lengéscsillapítók, szimeringek, stb.. szinte biztos, hogy cserések voltak vagy lesznek hamarosan.

300e km alatt azért sok minden elkopik egy autóban.

2021. jún. 30. 10:17
 12/13 A kérdező kommentje:
Kar volt a kerdes. Latom megint tulokoskodjatok. Direkt irtam h azonos tipus. Meg akkor is ha nem gyartjak annyi ideig, mivel ez egy elmeleti kerdes. De latom fingja sincs senkinek
2021. jún. 30. 13:07
 13/13 anonim ***** válasza:

A kérdésedben szó sincs elméleti kérdésről. Ezt utólag okoskodtad ki. Kaptál válaszokat, de vagy nem akarod, vagy nem tudod értelmezni vagy trollkodsz.

Én itt kiszálltam, mert egy fingot sem érdemes rád pazarolni.

2021. júl. 1. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!