Bonthatok e autót ilyen mondón?👇🏼
Figyelt kérdés
Ha veszek egy forgalomba lévő autót és kivonatom ideiglenesen, majd lebontok róla egy csomó dolgot magamnak(donornak) ez ugye idáig nem valósulhatna meg mert bontási engedély meg stb… de ha egy csomo mindent kibontottam belőle és utánna véglegesen kivonatom akkor ez így megvalósulhat? Mert azt tudom ha véglegesen kivonatom elveszik az autót. De engem azért nem piszkálnak hogy darabokba van a kocsi? Erre adjon nekem valaki tiszta értelmes választ mert eddig még senki se tudott, és aki nem a kérdésre válaszol az ide se írjon köszi2021. jún. 27. 12:54
21/21 anonim válasza:
Okoskodni próbálsz privátban aztán letiltasz?:D
Igen, kalapáccsal építeni versenyautót... Még mondj okosságokat lécci, mert nem röhögünk eléggé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!