Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bonthatok e autót ilyen mondón?👇🏼

Bonthatok e autót ilyen mondón?👇🏼

Figyelt kérdés
Ha veszek egy forgalomba lévő autót és kivonatom ideiglenesen, majd lebontok róla egy csomó dolgot magamnak(donornak) ez ugye idáig nem valósulhatna meg mert bontási engedély meg stb… de ha egy csomo mindent kibontottam belőle és utánna véglegesen kivonatom akkor ez így megvalósulhat? Mert azt tudom ha véglegesen kivonatom elveszik az autót. De engem azért nem piszkálnak hogy darabokba van a kocsi? Erre adjon nekem valaki tiszta értelmes választ mert eddig még senki se tudott, és aki nem a kérdésre válaszol az ide se írjon köszi

2021. jún. 27. 12:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Suzuki a te autód😂 sokan összetennék a kezüket egy ilyenért… én is dolgoztam érte eleget.
2021. jún. 28. 18:41
 12/21 anonim ***** válasza:
70%

Nagy király autó lehet, ha komplett donort kell venni hozzá, de a típust nem mered leírni :D

Eleve az egész mutatványnak akkor lehet cseppnyi értelme, ha valami kifejezetten ritka és régi típus, amihez nem lehet kapni már utángyártottan sem semmit.

2021. jún. 29. 07:20
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Suzukiból kiszedni a lámpát, meg a rádiót, eladni ezerötszázé', ez igen öcsém!
2021. jún. 29. 12:20
 14/21 A kérdező kommentje:
Jó sok nyomorult van itt ahogy látom😂 corvette c3-ról beszélgetünk de emellett van egy land rover series 2 is az udvaromba
2021. júl. 3. 13:55
 15/21 A kérdező kommentje:
Mellesleg az utóbbi egy restaurált darab. Gondolom nem kell mondjam mennyit ér… de ilyen kisgyerekek azt se tudják hogy miaz.
2021. júl. 3. 14:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy régi Chevroletem, 2 donor is van hozzá... Nem azért mert olyan szar lenne, hanem mert nem kapni hozzá sehol sem alkatrészt🤷‍♂️
2021. júl. 3. 14:05
 17/21 anonim ***** válasza:
Jaja, tudjuk, meg az egy hét alatt épült versenyautó is valahol ott van a susnyás végében
2021. júl. 3. 16:28
 18/21 anonim ***** válasza:

A kérdező másik Karinthy gyűrűs kérdése:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__11..

2021. júl. 3. 16:31
 19/21 A kérdező kommentje:
Mibaj a versenyautóval??
2021. júl. 4. 00:44
 20/21 A kérdező kommentje:
16/19 sokmindent legyártunk bármihez de szükség volna egy műszerfalra és két első sárvédőre, egy ilyet nem tudok lehajtani
2021. júl. 4. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!