Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seat Ibiza sokkal "rizikósabb"...

Seat Ibiza sokkal "rizikósabb" pl egy Honda Jazznél?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon tetszenek a Seatok. EGy 2009-2011es körüli Ibizára telne anyagilag (1millio 400000 a max amit ki tudok adni, annál többet semmiképp)Nagyon tetszenek külsőre, kis sportosak. De a legtöbb benzines 1,2es belőle, és azokról nagyon nem jókat olvastam :( 1,4est ha találnék azok már jobbak?(bár nagyon ritka, amelyik nem 3ajtós ráadásul) Azt írták mindenhol hogy nagyon gyenge a vezérműlánc és szakad. az 1,4es motorban már nem? Napi szintű munkábajárásra kéne főleg, 27km oda, 27km vissza főúton főleg, plusz némi város (Fehérváron belül)Honda Jazz amit ajánlanak ebben az árban, de nekem annyira csúnyák :( szeretném azért ha tetszene is a saját autómvégre, most sem egy túl menő corsám van -:D Kérlek ne írjatok kínai válaszokat egy nem túl hozzáértő lány vagyok:))

2021. jún. 26. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Oké, hogy lány vagy, de tanuld meg, hogy a legeslegutolsó, amit nézünk egy autón, sőt, nem is nézzük, az a külső. Mindegyik ugyanaz, 4 kerék, 2 fényszóró elől, hátul, ennyi. Nem kell túlagyalni. 👌 Azt kell nézni, hogy az autó mit tud neked nyújtani. Okkal ajánlja mindenki a Jazzt, hidd el.
2021. jún. 26. 19:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Kompromisszumként egy Hyundai i30? :D kicsit jobban néz ki xD tudom-tudom ne azt nézzem, dehát na... nem ujjanganék örömömben egy csufika jazzinek szerintem :D vagy azok is megbízhatatlanok?
2021. jún. 26. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Személy szerint azok a Jazzek, amik kijönnek ennyiből sokkal jobban tetszenek, sokkal sokkal praktikusabb autók, és jóval megbízhatóbbak.

Neked kell eldönteni, hogy megéri-e neked az esetleges felárat a fenntartásban az, hogy az Ibizát vedd, aminek kvázi az egyetlen előnye, hogy neked jobban tetszik.

Ha esetleg érdekel más autó is ezeken kívül, akkor ajánlom neked a Fiat Grande Puntokat bármelyik 1.4-es motorral, azok megbízhatók, és egész csendes autók, esetleg Mazda 2-esek (2. generáció), azok már rohadni se rohadnak jobban, mint a kategória társak, valamint ezek közül a legjobb vezetési élményt adja (bár ez nem hiszem, hogy neked nagyon fontos :) ).

2021. jún. 26. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
#1 a magad nevében beszélj. Nekem top 3 szempont volt az autó kinézete a motor és a méretek mellett.
2021. jún. 27. 00:04
 5/7 anonim ***** válasza:

#2:

[link]

2021. jún. 27. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Az I30 nagyon jó és megbízható.

Meg kell nézni alul alaposan, h ne legyen rozsda, mert sok hulladékot hoztak be.

2021. jún. 27. 07:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Tök mindegy 2 szabály van

1. japán legyen és szívóottó

2. alá kell feküdni megnézni a bekötési pontokat mert ha szét van rohadva akkor nincs lassan hová hegeszteni bontó és vitte a pénzed.

2021. jún. 27. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!