Seat Cordoba vagy Opel Astra G?
Figyelt kérdés
Autó vásárlás előtt állok, és van két autó amit nézegetek.
Az egyik egy Seat Cordoba 1.4 Premium 2006-os és 126.904km 990.000ft
a másik egy Opel Astra G 1.4 16V Classic 2004-es 165.000km
750.000ft
Ti melyiket vennétek a kettő közül? vagy bármilyen véleményt meghallgatok. ;)
Még érdekelnek a Seat Ibiza autók 1.4 kivitelben. Esetleg azokról vélemény?
Magára az autóra 1.000.000 a keret.
2021. jún. 19. 23:54
2/7 anonim válasza:
Astra egy szar, autót még nem passzoltunk le olyan hamar mint azt :D
4/7 anonim válasza:
Citröen saxo vagy xara. Többet birnak.
5/7 anonim válasza:
Azt a szentségit. Jól felmentek az autóárak.
6/7 anonim válasza:
Gondolkodás nélkül a Seat cordoba, viszont picit sok ennyiért. Én nyolc évesen vettem ennyiért, most 22 éves a legjobb kocsi, előtte golf volt. Egy nyamvadt lyukadás nem lett még rajta és első fék cserén kívül csak gumishoz járok vele. Az Opel gyengébb anyag, úgy általában az egész autó.
7/7 anonim válasza:
Én Seatot vennék, de az Opel sem rossz választás, mindkét típusnál aránylag olcsó alkatrészekkel számolhatunk, illetve megbízható benzines motorokkal szerelték ezeket (viszont ne várjunk tőlük száguldozást). Ebben az ársávban a kockázat minimalizálása a legfőbb cél. Szerintem itt picit drága a Cordoba, már facelifteseket is kilehet fogni 800 körül elég vállalható állapotban. Lényeg: az állapot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!