Valaki miután haza költözött M.O.-ra vitte a jobb kormányos autóját?
Azért összegyűlt már néhány butaság, főleg a fotelszakértőktől akik a faluból nem dugták még ki az orrukat.
Előzésnél nem veszélyes hanem nehezebb. Nagyobb követési távolságot kell tartani, emiatt kevesebb előzési lehetőséget tud kihasználni, de senki nem szegez pisztolyt a fejéhez hogy tapadjon a kamion seggébe és vakon menjen át a szembesávba. Álló akadálytól is meg lehet állni hátrébb hogy még át lehessen nézni. Én regisztráltam, használtam a balkormányost Angliában és élek!
McDrive, fizetőkapu kényelmetlenebb, ez van.
Nem sok kopó-fogyó alkatrész van amiben különbséget tesznek jobb és balkormányosnál, klímacsövezést, ablaktörlő kart/mechanikát, első ajtókárpitot, műszerfalat nem sűrűn cserél az ember.
Az ír autóárakat nem ismerem és most nem is fogok kutakodni, de nem vagyok biztos abban hogy ott drágábban el lehet adni azt az autót mint Magyarországon, hiába jobbkormányos.
+ A kérdező hazamegy, nem kell sok idő és jó eséllyel a töke tele lesz az otthoni emberekből, a hétköznapi hangulatból, hogy mindent mennyire bonyolult elintézni és amúgy is, dögöljön meg a szomszéd tehene. Ott lesz a segge alatt a jobbkormányos autó, eltekeri a kulcsot és száguld is vissza, úgyhogy felesleges is otthon regisztrálni arra a kis időre.
"Azért összegyűlt már néhány butaság, főleg a fotelszakértőktől akik a faluból nem dugták még ki az orrukat."
Még szerencse, hogy jöttél te és megmondtad a tutit! Éljen! Éljen!
Teljesen logikus, hogy ott, ahol alacsonyabbak az árak és nem használnak jobbkormányos autókat, ott nem lesz olcsóbb egy jobbkormányos autó. Sőt, valószínúleg rohanni fognak venni a jobbkormányos autót megvenni, mert ritkaság Magyaro-on és ennyira praktikus a használata, a szervizelése, stb.
Na de mit szövegelek én itt, amikor nem értek én hozzá! A szakértő megmondta, szóval kérdező megkaptad a választ, a kérdés le is zárható.
Ez öröm és boldottág, hogy pont erre tévedtél! És még mondják, hogy nincs sors! Te vagy rá a bizonyíték, hogy van, a kérdező meg marha szerencsés, hogy pont erre vetett ama sors téged! Mi meg csak örülhetünk, hogy ihatjuk szavaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!