Odin fia kérdése:
Miért pörög fel a motor fordulatszáma?
Figyelt kérdés
NXD 125cm³ 4 ütemű automata váltós pitbike-ról van szó. Nemrég volt egy esésem vele, elszakadt a gázbowdenem. Azóta vettem új gázbowdent és beszerelést követően azonnal ki is próbáltam.. indítózás után a fordulat azonnal az egekbe szökött, gondoltam biztos rosszul csináltam valamit. A gázbowdent teljesen leszedtem, a Shubert tűvel együtt, és úgy is kipróbáltam és ugyan azt tapasztaltam. Kezdő vagyok még, és tudom hogy létezik szervíz is, de gondoltam előbb megkérdezem. Köszönöm a válaszokat előre is!2021. jún. 25. 17:20
1/5 anonim válasza:
nézd meg a gázbowden motor felöli végét; nem hajlott ott el valami? Esetleg a rugó, ami visszahúzná, nem esett le?
2/5 A kérdező kommentje:
A rugó megvan, viszont ha össze rakom a bowdent, nem tudom húzni a gázt, olyan mintha már teljesen feszítve lenne.
2021. jún. 25. 17:29
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel kezdtem :) de azért köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 26. 20:34
5/5 anonim válasza:
nem rövidebb bowdent vettél a kelleténél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!