Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Muszáj ugyanolyan dísztárcsára...

Muszáj ugyanolyan dísztárcsára cserélnem?

Figyelt kérdés
Grande Punto-n a gyári dísztárcsa van rajta, ami a kerékcsavarral rá van húzva a felnire. Lehet-e olyan dísztárcsát rátennem, ami elrejti a csavarokat(nem furatos), vagy mindenképpen olyat, amit ez a csavar megfog?

2021. jún. 22. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet. Akár mind a 4 is lehet más.
2021. jún. 22. 12:16
 2/6 anonim ***** válasza:
miért ne tehetnél... csak rögzítsd jól (mondjuk fehér gyorskötözővel) mert rövid úton elhagyhatod. Én már vicceltem is vele, hogy amennyi dísztárcsa hever itt ott az utak mentén, azokat én összegyűjteném és eladnám már jó keresetkiegészítés lenne
2021. jún. 22. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem törött és jól oda van pattintva akkor nem marad el.
2021. jún. 22. 12:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2021. jún. 22. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
nyugodtan én megengedem
2021. jún. 22. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:

#3 de sokan megkínálják egy kis padkával, utánna persze hogy leesik....

#2 én még nem láttam elhagyott dísztárcsából olyat, amin legalább egy karc nem volt. Értitek így is, nem fogalmazom újra.... Fáj a fejem meg este van😅

2021. jún. 22. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!