Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw passat 2.0pdtdi 2007...

Vw passat 2.0pdtdi 2007 mennyire vállalható autó most 2021-Ben nem lesz pénz temető ha megveszem? Illetve a Fiat/alfa 1.4t multiair motorról vélemény? És végül az 1.6crtdi golf6/polo melyiket valasztanatok?

Figyelt kérdés

2021. jún. 21. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:

2.0 PD BMM-BKD motorokat lehet venni, többit el kell felejteni.

Fiat multiair motorja nem rossz, viszont a multiair elektronika beszokott szarni rajtuk, ami nagyon zsebbenyúlós

1.6 CR vegyes, én sok autóról tudok, amik hamar porlasztósak lettek (korai darabok) egyébként nincs velük különösebb gond a szokásos dizelgondokon kivül

2021. jún. 21. 15:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Látom te azért értesz hozza, esetleg tudnál mondani nekem ennél jobb dízelt és benzinest? Naggyabol 2millioert vennek. Bmw motorok is gatyak?
2021. jún. 21. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:

1.4 T-jet ami nem multiairos jó (de amúgy ha cserélték a multiair modult akkor az se rossz)

Dízelből én 2.0 TDCI-t vagy 2.0 CRTDI-t néznék

2021. jún. 21. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Az 1.6 CRTDI 6os Golf egy generációval újabb gép, sokkal megbízhatóbb a motorja.
2021. jún. 21. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!