Normális, hogy ennyire gyenge a G-s astrám?
1.4es benzines G-s Astráról van szó, 2004-ből. Borzalmasan gyengénen érzem a hétköznapi forgalomban is. 2 lehetőség van vele. Vagy 2-3 ezer között vezetek és akkor tűrhető a fogyasztásom de cserébe nem megy, konkrétan a forgalom ritmusát sem igazán tudom felvenni. Vagy forgatom még városban is akár 4000ig, akkor meg zabálja a benzint.
Rengeteg autóhoz képest nagyon erőtlennek érzem. Ha beül még 2 ember akkor meg gyakorlatilag közúti közlekedésre szinte alkalmatlan. Ha nyomok egy klímát is az autóba, akkor szinte használhatatlan lakott területen kívül.
Értem én, hogy nem egy erőmű de ez normális? Lehet olyan hiba ami miatt enynire belustul? Vagy ez ilyen?
Nem azt várom el, hogy belenyomjon az ülésbe de azért városban jó lenne ha nem kéne kiszúrni a szemét, ha pusztán a forgalom ritmusát szeretném felvenni.
Nagymamámnak van 1.4 16V, 90 lovas G Astrája, annyira nem lomha azért. Ami lomha, az az én F Astrám, 60 lóval.
Nagyanyám kocsija egy időben nagyon lomha volt, a végén már menni alig tudott, a Börzsönyben az emelkedőn szétfüstöltük a kuplungot szinte, annyira nem akart menni.
Kiderült, hogy üzemanyag ellátási problémái voltak. Szivárgott a benzin.
Nézesd át a kocsidat, mert ez a kocsi nem egy versenyautó, de azért az a lomhaság, amiről írsz, az nem normális!
...persze a klíma sokmindent befolyásolhat. Se az én Opelemben, se a nagyiméban nincs klíma, így klíma nélkül bőven okés a menetdinamikájuk, nem tudom, hogy milyen lenne klímával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!