Mi a véleményetek a Fiat Stilo tipúsú kocsiról?
Az a véleményem hogy egy hulladék márka a Fiat. Ez nem autó, ez egy ez roncs. Kívülről szép de pár év múlva nézel amikor előjönnek a hibák.
Nem ajánlok helyette se szuzuki de daewoot mert egy semmitérő tróger márkák.
A legmegbízhatóbb autók a Honda Civic főleg a régebbi és a Mercedes W124.
A Toyoták is jók.
A német márkák közül csak a BMW-t, Mercedes-t meg az Audit merem ajánlani mert a mai VW-k, Fordok, Opelek nem túl jók. A mi fordunk már rozsdások minden hol, az opelnél is rohadt a küszöb, az F astrák a tank körül rozsdásodnak, ismerős 5 éves Poloját már szerelőhöz kellett vinni mert nem indult, másik ismerős 2 millás passatja szintén nem indult és gondolom (nem mondta) 100.000ft körüli összeg bánta, a fiat Bravaknak a fűtése szar... és még sorolhatnám.
Én ha kocsit veszek az Civic lesz. Van aki 200.000km-t ment vele hiba nélkül.
A Mercedes W124 meg 1millió km-t is elmegy.
ne foglalkozz az idiótákkal, akik szarozzák - mondanám, mert fiat, és olasz autó párti vagyok... de nem mondom.
a stilo az újkori fiat legrosszabb modellje. ha fiat kell, vegyél fiatot. bármit. de ne stilot. vegyél helyette 2 puntót. vagy bármit. tényleg. de a stilot kerüld el.
Jé a Suzuki autó?
2003-as 3 ajtós Stilom van.
2000 JTD.
JÓ. Kényelmes, gyors,keveset fogyaszt.
Ja a Suzuki biztos jó csak kérdés hogy mire. :)
Kösszi a választ közben már kinéztem maganak egy 2003-as 1,8ast, az igazi egy 2,4 abarth lenne. De abbolt nem látok itthon 5 ajtóst és tunning nélkülit.
Vajon a fikázók tudják,hogy melyik márka nyert toronymagasan,
legtöbbször nemzetközi "ÉV AUTÓJA" címet??
Nem nem Toyota,nem nem Honda,.... :-))
"A Suzuki ezerszer autóbb mint az az olasz szeméttelep."
Kicsit konkrétabban??,ez így csak üres fikázás...:-)
"ha kocsit veszek az Civic lesz. Van aki 200.000km-t ment vele hiba nélkül."
Vagy legalább is ezt mondta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!