Kérelem adatlappal lehet vezetni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni higy a jogosítvány igénylésnel kapott kérem adatlappal lehet vezetni? Egy ismerősömet kiszedtek a rendőrök és el akarták tiltani a vezetestol. Az okmanyiroda ban viszont mikor ezt megemlitettem kiakadt a nő hogy a rendőr nem büntethet meg ezért mivel hivatalos papíron szerepel hogy vezetésre jogosít. Most várom éppen a plasztik kártyát de a munkahelyem távolsága miatt jó lenne ha vezethetnek már.2021. jún. 17. 18:36
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a veszélyhelyzet miatt az lett bevezetve, hogy hosszabbítás esetén egyből le kell adni a lejárt jogsit és kapott papírral 30 napig lehet vezetni, míg az új megjön.
Ezzel együtt pedig nem tesznek különbséget aközött, hogy első vagy sokadik jogsi, mindegyik igénylés után ugyanazt a papírt adják.
Ha rá van írva a papírodra, hogy vezethetsz, akkor az úgy van.
Az ismerősöd pedig kamuzik, emiatt nem veszik el a jogsit.
2/4 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz. Köszönöm szépen
2021. jún. 17. 19:05
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2021. jún. 17. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!