Magyarországon van olyan hely, ahol mélytisztítást vállalnak?
Olyanra gondolok, mint ami ebben a videóban is van:
https://www.youtube.com/watch?v=TZa7p5_UV3w
Tehát szétszedik a kocsit és szakszerűen mindent átsikálnak a megfelelő vegyszerekkel.
Mennyit kérnek el egy ilyenért?
Használt autót vennék, azt vinném, szóval nem lenne koszos, de szeretném patyolat állapotba hozatni.
Van ilyen. Például ők vállalják, és profik, cserébe nyilván elkérik az árát:
Emellett a Star Car Garage-nál is lehet még ilyet kérni tudtommal, én oda hordom az autóim, de ennyire mély tisztítást sosem kértem.
1es.... szerinted az altalad ajanlottak SZÉTSZEDIK a kocsit ahogy a kerdezo szeretne?
Mert szerintem rohadtul nem.
Egyebkent en 25000 forintot fizettem a nyaron karpittisztitasert. Magyaran vizes porszivoval a szovet es alatta levo szivacsbol kihúzzák a szart. Pepecs melo, tobb ora.
Aztan ha kesz akkor ki kell szaradnia.
Nyaron celszeru ezt csinaltatni, kirakjak az autot a napra 3-4 ora mulva kiszarad.
Telen meg jo esetben napok alatt kiszarad rossz esetben meg nem tud kiszaradni, bepunnyad a viz es budos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!