Miért ilyen nagy az ellenszenv a BMW-sek iránt?
Mint ahogy az is, hogy valaki mindent elhisz amit a zinterneten írnak.
Én már olyan baromságot is olvastam, hogy felnicsere után hibakódot dob, és szervizben tudják csak törölni, addig meg nem megy 80 fölé. Ilyet még nem láttam.
...Műszakilag rosszak a bmw-k tényleg?
Kicsit még oltogass itt Tompika.Értelmeset úgysem sikerül írnod 60-as iq-val.
Nincs bajom a BMW-vel. Én is majdnem vettem egy E92-t (és nem 320d-t akartam). Aztán végül egy sem tetszett, vettem mást.
Egy szó mint száz, ez az irigység duma... Az összes szarrakás BMW-t hajtó (gondolok itt az 500.000-1.000.000 Forinos példányokra) ezzel takarózik. Ha megszólod a tyukketrec autóját, előhuzzák a "mivan irigy kugya, nem futja BMW-re?".
És többen is beírták ide, hogy irigység. Ki a bús f@szom irigykedik egy 20 éves, 700 ezer Forintos, 130 lóerős dízel szarra? De komolyan? Annyira kell valakinek ilyen, az elmegy, és megveszi. Ez nem egy 110 milliós Bentley, ami ne lehetne akárkinek.
Szinte csak azok az emberek osszák ezt a gyökérséget, akiknek olyan autójuk van, hogy a legutolsó gyári munkás is meg tudja venni, ha annyira akarja. Komolyan azt hiszik, hogy ők egy méregdrága státusszimbólum autóban ülnek. Mert BMW van az elejére, meg a kormányra írva.
Nagyjából 3 fajta BMW-st lehet elkülöníteni (de ez igaz az Audira is, Mercire, VW-re)
- Aki vezeti a szétfingott, 19 előző tulajos 20 éves 700 ezres szart, jellemzően a legkisebb motorral. Ezek 99%-ban 17-25 éves takony gyerekek, akik azt hiszik övüké a világ mert BMW-jük van, azt hiszi mindenki nyálcsorgatva nézi a kocsijukat. Ha azt mondod szar, akkor irigy vagy. Na, ezek igazi köcsög módjára közlekednek. Meg kell tanítani járni az autót. Villogni, letolni, mindegy csak menjééé máááá!!! Ez a típus van többségben.
- Vannak a normálisok, akik megveszik az újat, vagy a pár éves használtat, neadjisten céges autóban ülnek. Anyagi helyzetük megengedi, általában ők már idősebb korosztály. Ők nem sietnek, nem akarnak körforgalomban driftelni, nem gyúrják ki a kocsi lelkét. Mennek, normálisan közlekednek. Kész.
- Na meg van a tipikus bumfurdi paraszt, aki mellé még pénzes is. Nekik a kedvencük a SUV. Tehát jelen esetben X5, X6 . Nagyjából megegyezik az első kategóriával, csak nekik van pénzük. Ugyan úgy istenkirályoknak hiszik magukat, pályán tolnak, tökmindegy mennyivel mész, villognak, indexet nem ismerik, stb. Erről nem az autó tehet. Egy bizonyos típusú ember viselkedik így. Persze szigorúan fekete, hodály autóval. Felsőbbrendűséget meg kell mutatni :D.
Ezzel nem azt mondom, hogy minden BMW-s köcsög, vagy minden drága SUV-os egy köcsög. De lássuk be, mivel egy tipikus embertípusnak megvannak a kedvelt autói, ezekből sokat látni tahóskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!