Miért ilyen nagy az ellenszenv a BMW-sek iránt?
Én azt látom, hogy a "lefingott" régebbi BMW-sekkel van probléma.
Azt látom, hogy akik megveszik az újat akár SUV kategóriában azok egy fokkal normálisabban közlekednek, már amennyire az átlag ember képes úgy közlekedni.
12# 2000 környékén úgy láttam, hogy akkoriban az e34-ek tulajai voltak a kopasznyakú kötsögök, akik azt hitték nekik mindent szabad. Aztán átültek az audikba, később meg már zsenánt volt nekik az öreg prémium és lecsúsztak az új octaviákba. Manapság is ez megy, ebből a felsőbb kategóriát veszik.
Alsószászországban meg azt látom, hogy a polcvágenesek sokkal rosszabbak, arrogánsabbak.
Sztereotípia vagy sem, nem zörög a haraszt...
Én szeretem a BMW-t. Gondolkodtam is E30-on.
Az a baj, hogy nagyon sokszor azt látom, hogy a Bmw-sek és az Audisok, +még ha SUV is, felsőbbrendűen viselkedik az utakon, a parkolókban... Persze van kivétel, de nagy hányadukra elmondható ez a viselkedés.
Ennek pszichológiai oka van. Mivel jó a vezetési élmény bennük, ezért nyomják neki, ha nyomják, akkor letolnak mindenkit, mert ők gyorsabban akarnak menni, és ha letolnak, akkor utálni fogják őket.
A másik, hogy ilyet az vesz, akinek megtetszik kinézetre, bemegy a kereskedésbe és rámagyarázzák, hogy ezt nagyon jó vezetni, ülj be és próbáld ki. Kipróbálja és megtetszik neki. Pedig egy autó nem csak a vezetéséből áll. BMW-kel csak a gond van. Na meg az emberek, akik ilyet akarnak maguknak, általában a vajdáék xd jaj de menő lett egy fostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!