Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen nagy az ellenszenv...

Miért ilyen nagy az ellenszenv a BMW-sek iránt?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy óriási az utálat a BMW-sek felé, amit én sosem értettem meg.

2021. jún. 17. 08:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26%

Én azt látom, hogy a "lefingott" régebbi BMW-sekkel van probléma.

Azt látom, hogy akik megveszik az újat akár SUV kategóriában azok egy fokkal normálisabban közlekednek, már amennyire az átlag ember képes úgy közlekedni.

2021. jún. 17. 09:31
 12/25 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy azt látom, manapság a legnagyobb parasztok a "középkategóriások" mint akár Skoda Octavia, akár Superb, akár Opel, akár Hyundai vagy Honda "erősebb" autóit vezetők.
2021. jún. 17. 09:35
 13/25 anonim ***** válasza:
69%

12# 2000 környékén úgy láttam, hogy akkoriban az e34-ek tulajai voltak a kopasznyakú kötsögök, akik azt hitték nekik mindent szabad. Aztán átültek az audikba, később meg már zsenánt volt nekik az öreg prémium és lecsúsztak az új octaviákba. Manapság is ez megy, ebből a felsőbb kategóriát veszik.

Alsószászországban meg azt látom, hogy a polcvágenesek sokkal rosszabbak, arrogánsabbak.

2021. jún. 17. 09:49
 14/25 anonim ***** válasza:
83%

Sztereotípia vagy sem, nem zörög a haraszt...

Én szeretem a BMW-t. Gondolkodtam is E30-on.

Az a baj, hogy nagyon sokszor azt látom, hogy a Bmw-sek és az Audisok, +még ha SUV is, felsőbbrendűen viselkedik az utakon, a parkolókban... Persze van kivétel, de nagy hányadukra elmondható ez a viselkedés.

2021. jún. 17. 09:52
 15/25 anonim ***** válasza:
16%

Ennek pszichológiai oka van. Mivel jó a vezetési élmény bennük, ezért nyomják neki, ha nyomják, akkor letolnak mindenkit, mert ők gyorsabban akarnak menni, és ha letolnak, akkor utálni fogják őket.

A másik, hogy ilyet az vesz, akinek megtetszik kinézetre, bemegy a kereskedésbe és rámagyarázzák, hogy ezt nagyon jó vezetni, ülj be és próbáld ki. Kipróbálja és megtetszik neki. Pedig egy autó nem csak a vezetéséből áll. BMW-kel csak a gond van. Na meg az emberek, akik ilyet akarnak maguknak, általában a vajdáék xd jaj de menő lett egy fostól.

2021. jún. 17. 11:03
 16/25 anonim ***** válasza:
Exemnek is az volt, de ő normálisan vezetett. Viszont folyamatosan lett valami a kocsijával, aztán sík ideg volt miatta mindig. :D Egy vagon pénzt költött rá, a különböző alkatrészek és javítások miatt.
2021. jún. 17. 11:27
 17/25 anonim ***** válasza:
16%
Irigyek az emberek,azért utálkoznak.
2021. jún. 17. 13:30
 18/25 anonim ***** válasza:
58%
#17 Ezzel nyugtatod magad? xd Pont hogy okos ember nem vesz BMW-t, főleg nem 20 éves lepukkantat.
2021. jún. 17. 13:32
 19/25 anonim ***** válasza:
23%
18-as tipikus BMW utáló tompika.Én az ilyen "okos" megmondó embereket utálom mint te.
2021. jún. 17. 13:42
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy utálom a BMW-t. Sőt. De tudom a műszaki hátterét, amit bárki megtalál a neten egy kis keresgélés után. De nem, nekik megtetszik mert szép és jó vezetni és megveszik. Szerintem ez kielégíti a buta fogalmát.
2021. jún. 17. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!