Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alfa Rómeó mito 155le 1.4t...

Alfa Rómeó mito 155le 1.4t megbízható autó? Vagy jobb elkerülni? Ezen felül Polo 1.6crtdi 75le?

Figyelt kérdés
A polonal csak annyit kifogasolok hogy elég bonyolult motorikusan és csak 75le, hátul dobfek stb,
2021. jún. 15. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
1.4 T ha nem multiair-os akkor nagyon jó kis motor, 1.6 cr pedig átlag dízel.
2021. jún. 16. 03:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Biztos hogy multiair mert gyari 155lo akkor azt keruljem? Az 1.6crtdi túl van bonyolitva a 75le-hez képest nem?
2021. jún. 16. 06:36
 3/8 D. Brasco ***** válasza:

Hogy sikerult kivalasztani az autos univerzum kb 2 legtávolabbi pontjat?!?

Meg egyaltalan mire kellene?!?Mert nem igazan ertem azt a szituaciot,amikor egy turbos benzines alfa igyan ugy megfelel mint egy fele olyan erős dizel vw......

2021. jún. 16. 06:39
 4/8 A kérdező kommentje:
15ezret mennek évente, gondoltam ha polora iratok egy chipet az is elég lesz, itt most arra gondoltam hogy fenntartás ugyileg melyik lesz olcsóbb és melyik jobb konstrukció
2021. jún. 16. 07:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez a 155lovas kiadás t-jet vagy multiair?
2021. jún. 16. 07:16
 6/8 anonim ***** válasza:
27%

Polo gyenge nekem 2 éve egy 1.4 turbós mito-m van 170 Lovas multiair semmi gondom nem volt vele csak a kötelező kopó cuccok és időszakos szervizeket kel időben meg csinálni rajta .

Enyém rá adásul húzott elég rendesen jelenleg padon mérve 243.7 lóerőt tud és 480nm keréken mérve és bírja gyári motor egy brogwarner turbo van rajta 1.6 bár nyomással és egy réti féle programozás 120 ezer km van benne jelenleg ebből 50 ezret raktam bele és ebből kb 30 ezer már fel húzva . Jót kell venni nem olcsót aminek igazolt elő élete van és le kérdezhető az alfánál a szerviz múltja azaz végig rendszeresen szervizeltet kell amit nem a falu végi Józsi bácsi csinált , hanem a márka szerviz

2021. jún. 17. 06:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Annyi a baj a multiair-el, hogy be tud rajta szarni az elektronika ami elég sebbenyúlós egyébként más gond nincs velük.
2021. jún. 17. 07:48
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 igen az zsebbe nyúlós , de olyan mint a kuplung vagy egy lengő kar nem kell azt olyan sűrűn cserélni
2021. jún. 17. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!