Alfa Rómeó mito 155le 1.4t megbízható autó? Vagy jobb elkerülni? Ezen felül Polo 1.6crtdi 75le?
Hogy sikerult kivalasztani az autos univerzum kb 2 legtávolabbi pontjat?!?
Meg egyaltalan mire kellene?!?Mert nem igazan ertem azt a szituaciot,amikor egy turbos benzines alfa igyan ugy megfelel mint egy fele olyan erős dizel vw......
Polo gyenge nekem 2 éve egy 1.4 turbós mito-m van 170 Lovas multiair semmi gondom nem volt vele csak a kötelező kopó cuccok és időszakos szervizeket kel időben meg csinálni rajta .
Enyém rá adásul húzott elég rendesen jelenleg padon mérve 243.7 lóerőt tud és 480nm keréken mérve és bírja gyári motor egy brogwarner turbo van rajta 1.6 bár nyomással és egy réti féle programozás 120 ezer km van benne jelenleg ebből 50 ezret raktam bele és ebből kb 30 ezer már fel húzva . Jót kell venni nem olcsót aminek igazolt elő élete van és le kérdezhető az alfánál a szerviz múltja azaz végig rendszeresen szervizeltet kell amit nem a falu végi Józsi bácsi csinált , hanem a márka szerviz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!