Automataváltó tud e kettesbol egyből négyesbe váltani?
10
Hát ha pályán megyek fel akkor eleve 4-ben megyek fel,ha akkor megnyomom a kick downt akkor hármasban ki tudja hogy meddig pörgeti fel a sebességet.Szerintem váltó válogatja,de az enyemnel ez van,főleg úgy hogy egy 24 éves kocsiról beszélünk szóval nem éppen a legmodernebb váltója van
Na most szerinted kit érdekel ez a rinyálás? :D
Igen, ez egy régi automataváltó, ami még lassú, és nehezen reagál az ilyen helyzetekre, ha nagyon kihúzatod az autót, hirtelen elveszed a gázt, stb. És ugyanezt írtam volna egy régi BMW automatára is, azok is pont így összezavarodnak.
15
Ez nem rinyalas hanem tény hogy az embereket az autójuk alapján ítélik meg és akinek 20 évesnél régebbi autója van az már szar
Nem tudom hogy a lassusagot honnan veszed,én nem vettem észre semmilyen lassusagot rajta.A váltó meghazudtolja a korát.Itt ott van szerintem a macska elasva hogy ha benyomjuk a kick down kapcsolót akkor tiltasig megy,de fentebb nem vált,csak akkor ha levesszük a pedalt a kick down kapcsolorol.Szo sincs itt osszezavarodasrol
Figyelj, a sztratoszférából szarunk a megítélésére a kocsidnak. Minket egyedül a technika érdekel.
Igen egy F Astra váltója csinálhat ilyet. Próbálj meg benne olajat cserélni, az is lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!