Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire megyek c kategóriás...

Mire megyek c kategóriás jogosítvánnyal gki nélkül?

Figyelt kérdés
Éppenhogy összehoztam a teherkocsi jogsit, de elfogyott a keret. Ezt is hitelből csináltam...
2021. jún. 11. 16:34
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Semmit,
2021. jún. 11. 16:45
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Üres platoval furikàzhatsz.
2021. jún. 11. 16:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Nincs valami alternatíva a továbblépéshez?
2021. jún. 11. 17:01
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Minek alternatíva? Ez egy "egyirányú út". A C jogosítvány letételét követi a GKI vizsga, kész. Ha te C jogsit tettél, mert fuvarozni akarsz, akkor utána jöhet a GKI. Milyen alternatívát szeretnél? Vagy ilyen pazarul jártál utána a dolgoknak, hogy C után jöttél rá, hogy kell GKI is? Az is szép lenne...

Tedd le a GKI-t. Szerintem elég egyértelmű, hogy mi a következő lépés.

2021. jún. 11. 17:16
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
GKI a személy és aruszállításhoz kell. Esetleg enélkül valami flottakezelőhöz vagy hasonló helyre lehetne elmenni, ahol csak üresen kell ide-oda vinni a teherautókat. Ez az egyetlen reális opció amit el tudok képzelni.
2021. jún. 11. 17:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Esetleg, ha gki nélkül szerződnék a Volánbuszhoz?
2021. jún. 11. 17:37
 7/10 A kérdező kommentje:
D-képzésre.
2021. jún. 11. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
26%
Menj el a mekibe krumplit sütni, a gki díját 3 hónap alatt félrerakod.
2021. jún. 11. 17:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mérnök vagyok, építőipari gépek üzemeltetésével foglalkozom. Nálunk a betonpumpa teherautó vezetéséhez nem kell a GKI kártya, mert nem szállít árut, csak A-ból B-be kell mozgatni. (A pumpáláshoz kell nehézgépkezelői, de az más tészta.) A mixer teherautók napi első (üres) építési területre juttatásához és esti (üres) hazajuttatásához szintén nem kell GKI. A talajfúróhoz sem. Katonáknál, tűzoltóknál és egyéb hatósági teherautóknál áruszállításkor sem kell. A fentiekkel már néhány hónap alatt össze lehet gyűjteni a GKI árát. A Volánbusz csak zsebpénzt fizet és a felelősség aránytalanul nagy: ne köteleződj el évekre GKI hiány miatt!!
2021. jún. 11. 21:10
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Ezt nem is tudtam és örülök, hogy kaptam egy ilyen választ! Kérlek, ha lehet küldj privit is! Előre is köszönöm! A válaszod számomra hatványozottan hasznos.
2021. jún. 11. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!