Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első generációs Focusba...

Első generációs Focusba körülbelül mennyi lenne a tempomat beszerelés?

Figyelt kérdés

Pár oldalt megnézve ~100e ft körüli összegeket olvastam. Azt nagyon sokallom. Gyakorin viszont több helyen is olvastam, hogy 30-40e ft-ért megvolt a művelet.

Nyilván függ a márka, típus, akár az évjárat is.

2021. jún. 11. 09:05
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

100ezer tényleg kissé borsos 1-1.5 órás rutinmunkáért, de ez márkaszervízes ár garanciával.

Én keresnék olcsóbban valakit, aki már csinált ilyet (és rendesen megcsinálja, csatlakozót forraszt/szigetel).

"Nyilván függ a márka, típus, akár az évjárat is."

Attól függ, elő van-e készítve: megfelelő vezérlőmodul és multifunkciós kormány a gombokkal. Ezek hiányában bele sem kezdenék.

[link]

2021. jún. 11. 10:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pesze, rutinmunka... tempomatot tenni egy olyan kocsiba, amiben motoros fojtószelep van. És amelyikben hagyományos, bowdenes?

És az első generáció azt hiszem ilyen. Egyáltalán nem sok a 100 ezer körüli összeg, inkább kevesellem, nem jön ki ennyiből.

2021. jún. 11. 10:50
 3/6 anonim ***** válasza:

2-es: ezért írtam, hogy ha nincs előkészítve, bele sem kezdenék.

Azaz csak olyan típus jöhet szóba amit forgalmaztak tempomattal, csak az adott autóba nem kérték.

2021. jún. 11. 11:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Add el, vegyél egy tempomatos autót...
2021. jún. 11. 11:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor ez marad ilyen. Nem adom el ugyanis jó állapotban van.
2021. jún. 11. 13:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként lehetett kérni 1-es Focust tempomattal. Használtautón is van pár találat.
2021. jún. 11. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!