Első generációs Focusba körülbelül mennyi lenne a tempomat beszerelés?
Pár oldalt megnézve ~100e ft körüli összegeket olvastam. Azt nagyon sokallom. Gyakorin viszont több helyen is olvastam, hogy 30-40e ft-ért megvolt a művelet.
Nyilván függ a márka, típus, akár az évjárat is.
100ezer tényleg kissé borsos 1-1.5 órás rutinmunkáért, de ez márkaszervízes ár garanciával.
Én keresnék olcsóbban valakit, aki már csinált ilyet (és rendesen megcsinálja, csatlakozót forraszt/szigetel).
"Nyilván függ a márka, típus, akár az évjárat is."
Attól függ, elő van-e készítve: megfelelő vezérlőmodul és multifunkciós kormány a gombokkal. Ezek hiányában bele sem kezdenék.
Pesze, rutinmunka... tempomatot tenni egy olyan kocsiba, amiben motoros fojtószelep van. És amelyikben hagyományos, bowdenes?
És az első generáció azt hiszem ilyen. Egyáltalán nem sok a 100 ezer körüli összeg, inkább kevesellem, nem jön ki ennyiből.
2-es: ezért írtam, hogy ha nincs előkészítve, bele sem kezdenék.
Azaz csak olyan típus jöhet szóba amit forgalmaztak tempomattal, csak az adott autóba nem kérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!