BMW F10 535D vélemények?
Az F10 már egy kicsit modernebb BMW, kívül-belül - ennek minden előnyével és hátrányával. A kormányzás kevésbé élvezetes, a beltér minősége - szerintem - romlott, cserébe tudja azokat a funkciókat amik egy E90-ből sokszor nagyon hiányoznak (bluetooth, későbbi F10 modellek esetén fejlettebb iDrive, stb).
Maga a motor nem annyira félelmetes, nekem X5 40d-ben van a két turbós változata már 5 éve, épp most adjuk el. Turbócsere nálunk befigyelt, ott bizony hét számjegyű lett volna a vége a Wallisnál, szerencsére egy jó barátom BMW szerelő, én is hobbi szinten szerelek, úgyhogy megoldottuk olcsóbban, így is elég mélyen zsebbe kellett nyúlni (170e km volt akkor az autóban).
Ezen kívül stabil.
Nyilván nekem a nagyobb-nehezebb X5 kasztniban van, de így is elmondhatom: itthon felesleges a 40d, a 30d (1 turbós) is már annyira jól megy, mint kevés autó a forgalomban, 150-nél gyorsabban meg úgysem érdemes menni sehol - ott ütközik ki főleg a 30d/40d közti különbség, a német autobahnon jól jön, máshol majdnem mindegy.
Önmagában az F10 egy drágább fenntartású autó, ahogy az N57D30 is drágább fenntartású motor, mint ami most van neked (bár nem tudom milyen 320i ez, hogy porlasztó van benne...).
"milyen veszélyekkel járna egy 3literes dízel BMW motor."
Semmilyen. Sőt, az újabb BMW-kbe ez az egyetlen értelmes, megbízható, és kellően erős motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!