És semmi értelme nincs neki, de hiba forrásnak meg nagyon jó, mert könnyen beázhat.
2021. jún. 10. 19:59
3/19 anonim válasza:
Minden megoldható, csak pénz kérdése.
2021. jún. 10. 20:22
4/19 anonim válasza:
Tekintve hogy kell csinálni egy lyukat a tetőbe és utána be kell szerelni,lehetőleg profi módon ha már egyszer megcsináljuk,ha meghallod mennyit kérnének rögtön nem kéne annyira.Gondolom valami max 1-2 milliós autó,mégha valami 2-3-szor ennyit érő ritka példány lenne azt mondanám oké de fogadni mernék hogy nem az.
2021. jún. 10. 20:57
5/19 A kérdező kommentje:
Hát kedves negyedik válaszoló, megértem, nem írtam autó típust.
Ha írok, és leírom valójában hogy milyen autóm van akkor csak azokat a válaszokat kapnám, hogy :"ennyi pézé mé nem vetttté ojant amibe mán van tetőablak is oszt nem minket zaklatol a hujeségejidde"
Tehát na.
Lényeg a lényeg, nem lettem előrébb.
2021. jún. 10. 21:16
6/19 anonim válasza:
Gyárilag volt ebből a típusból tetőablakos kivitel?
2021. jún. 10. 21:16
7/19 A kérdező kommentje:
Igen volt. Bánom is hogy nem olyat vettem
2021. jún. 10. 21:38
8/19 anonim válasza:
Egy jó karosszériás megoldja, de a heggesztésnél potenciális rozsdaveszély lesz.
2021. jún. 10. 21:41
9/19 anonim válasza:
Jaj megjött az álmodozó kiscsávó.
Nem baj ha nem lehet nyitni.....
Aha!
Ez ugye annyit jelent, hogy fogják a lemezollót, kivágják a kasztnit, és egy darab üveget, csak úgy beleapplikálnak a tetőlemezbe.
A tetőkárpitot meg majd leragasztják szigszalaggal.
Hát hogyne.......... ;)
Mamám borogass!
2021. jún. 10. 22:19
10/19 anonim válasza:
miért lenne olyan nagy szám? Csak egy lyukat kell vágni, és beleilleszteni az ablakot, nagy kaland. Mit kellene hegeszteni #8-as ?! Ragasztani kell... A lakóautókat szerintetek hogy csinálják? Kivágnak egy keretet, beleteszik az ablakot, szigetelőanyagot köré, beragasztják és csókolom... Csak az a gáz ha rosszul szigeteled és úgy folyik be hogy nem az utastérbe hanem valahol ott a tetőszerkezetben és esetleg zárlatot okoz mert elektromos dologhoz ér :D Mondjuk ezzel az lesz a xopás, hogy nyáron befől a valagad mert az üveg extra hőt nyom be, ráadásul elég hülyén fogsz lebarnulni :D Valami rolós izét illene azért oda rakni, hogy ha úgy van el lehessen takarni, ne süssön be a nap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!