Mazda MX-5-ből melyiket érdemes venni, ha nekem csak a vezetési élmény a lényeg?
Figyelt kérdés
Kényelem, szépség abszolút mellékes, nincs annyi pénzem, hogy ezek is számítsanak.2021. jún. 10. 14:56
1/11 anonim válasza:
A 2. generáció, 1,8-as motorral szerintem egy jó tipp. Legalábbis, én élveztem :)
2/11 anonim válasza:
Ugyanolyan jó az összes, úgyhogy a legjobb állapotban lévőt vedd.
3/11 D. Brasco válasza:
Azt érdemes venni amelyik nincs menthetetlenül szétrohadva....mert ez a legnagyobb bajuk
4/11 anonim válasza:
1.8 VVT-s sperres NBFL. Sajna ez elég ritka, meg a nyitott difis 1.6os társaihoz képest elég drága is. De nem lehetetlen találni.
5/11 anonim válasza:
Annyi pénzed nincs, hogy a kényelem szépség számítson, de nem írtad le mennyi van, így ajánlhatjuk a szalonból kihozott újat és a hatszázezres árú (ugyanennyi kilométert futott) lefingott roncsot is. Sok értelme ennek így nincs.
6/11 A kérdező kommentje:
Ha lenne pénzem új autóra, akkor nem itt kérdeznék...
Az meg, hogy mennyim van vagy lesz rá, attól is függ, mit éri meg venni. Ha nem elég a keret, akkor teszek még félre hozzá és később veszek. Az lenne a tuti, ha max 1,5 M-ból meglenne, de ha ennyiből nincs értelmes darab, akkor várok még vele.
2021. jún. 14. 14:58
7/11 anonim válasza:
Azt kérdezted, melyik MX5 a legjobb, ha csak a vezetési élmény is számít. Ebbe a kritériumba belefér a szalonból kihozott új autó is, mint opció. Akkor mi a bánatért vagy te felháborodva?
8/11 A kérdező kommentje:
Figyi, 7-es, ne kötözködj, mert felesleges. Az általam leírtakból rajtad kívül mindenkinek átjött a lényeg. Senki sem kényszerít, hogy számodra értelmetlen kérdésekre pazarold az időd.
2021. jún. 14. 16:10
9/11 anonim válasza:
Jó akkor leírom, a 2021-es ND vezetési élménye a legjobb. Most örülsz?
10/11 A kérdező kommentje:
OMG, inkább nem mondok erre semmit. XD
2021. jún. 14. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!