Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 4-500 ezer forint körül nincs...

4-500 ezer forint körül nincs értelmes autó gondolom?

Figyelt kérdés

Az ősöreg Suzukikon kívül gondolom nincs értelmes autó ebben az ársávban, természetesen szívóbenzinesre gondolok.

Olyan ami nincs szétrohadva és nem is hajlamos rá, és a hajtásai is rendben vannak?

2021. jún. 10. 10:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos ennyiért szinte lehetetlen, az ősrégi Swiftből is még szinte.
2021. jún. 10. 10:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

pl. Astra G-ből még akadnak használható darabok. De azt jól látod, hogy egyik sem lesz tökéletes, kell rájuk költeni.

Az igazi probléma abban van, hogy amikor újabba autót vennél, nehéz lesz elandi a vételár környékén.

2021. jún. 10. 10:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiért egy E11 Corollát már kapsz. Szerintem annál jobb választás nincs ebben az árban. Ezt is át kell nézni, szerelővel átnézetni. Rozsdára figyelj.
2021. jún. 10. 10:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Sok csoda választ itt ne várj, a többségének csak az új autó az autó.

Vagy csak bántja a szemüket, hogy olcsón is meg lehet úszni a közlekedést...

Még 150-ért is lehet olyat venni, amire nem kell vagyonokat költeni.

Pl Renault Thalia 1.4 8 szelepes, nem egy szép darab, de atombiztos, rozsdát rajtuk nem találsz, pedig 20 körüli autók.

Hasonló VW már porrá rohadt.

Nézd meg, mennyikért mennek.

500-ért már olyat kapsz, ami szinte új.

2021. jún. 10. 10:17
 5/11 anonim ***** válasza:

400ért vettem egy Seat Arosat

elektromos ablak, klíma, automata

1.4, kemény 60 ló, lassú mint a dög, de megbízhatóan működik, egyedül bölcsőt kellett cserélni, ami nem kopó

2021. jún. 10. 10:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is ajánlani tudom a Cliokat és Thaliákat,nagyjából ugyanaz a két autó.Nekem Thaliám van és rozsda tényleg alig van rajta,szerintem anyám 10 éves Cee'd-én sincs sokkal kevesebb.Küszöb makulátlan pedig 400 se volt,ezt hasonló Astráról,Swiftről nehéz lenne elmondani.Tényleg bután néz ki de cserébe hatalmas a hátulja,belül nincs nagy hely de átlag embereknek elég.
2021. jún. 10. 10:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Azt mondod, a régi Clió még jó is lehet? Nincs sok elektronikus nyűgje...? A Thalia egy borzalom, nagyon ronda, jó persze ennyiért nincs mit variálni.
2021. jún. 10. 10:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mitsubishi Carisma!!!
2021. jún. 10. 11:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Vannak azért,nekem elég sok helyen kontaktos de a legtöbbet akár te is meg tudod csinálni és filléres dolog.Nekem az ablaktörlő első állása alig érintkezett,bontott volt 6000-ért,20 perc kicserélni,nagyon egyszerű.Index kapcsoló is két állás között zúg eléggé de működik.Rádió kapcsolónál a hangerő le gombot elég erősen kell meghúzni,300 forint egy bontott de azt nehezebb kicserélni.És újonnan a jobb oldali ajtó zár nem működik,valószínűleg a motort kell cserélni.De ezek mind aránylag egyszerűen javíthatóak és olcsók,inkább idegesítőek de nem olyan hogy gondol egyet és nem lehet elindítani pl.

És az is lehet hogy csak én jártam így,te majdnem kétszer annyiért vennéd mint én.

2021. jún. 10. 11:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Ennyiből már bőven lehet normális kocsit venni.

Pl. Polo 3, Skoda Fabia, Corsa C, Astra F

2021. jún. 10. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!