Opel Insignia ~2012 vélemény róla?
Sedan kivitel
Motorikusan
Kinézetre
Stb
Ez az az autó amit még a totalcar is különösen unalmasnak tart.
Van, működik. Ennyi.
A lényeg, hogy neked tetsszen! Ha tetszik, akkor miért ne?! Én céges autóként vezettem ilyet, de nem voltam tőle elájulva. Kívül nagy, belül szűkös. Belül egyáltalán nincs több hely, mint egy Astrában. A beltér is kb ugyanaz mint egy J Astra. Ezen kívül érezhetően nehéz. Amit én vetezzet az 1.6-os turbós benzines volt, ha jól emlékszem 180Le-vel. Hát közel nem érződött ennyinek, nem volt valami virgonc autó!
Ha magamnak vennék autót, inkább vennék egy Astrát. Az nem akar többnek látszani, mint ami. Az Insignia is ugyan ez, csak nagyobb körülötte a színház és drágább.
Vegyél már végre egy 2012-es kocsit, könyörgöm, naponta-hetente írsz ki újabb és újabb kérdést ilyen-olyan kocsival kapcsolatban.
Vagy a Volvo-fan örültünknek új szokása lenne? Már most új kocsikra hajt?
Széles, nagy autó. GM termék. Alapjában jó, megbízható. Vannak típus betegségei. A kínálat felső részéből érdemes választani. 131LE változat felejtős, túl gyenge. A 160-163LE már rendesen, szépen mozgatja a 1.7T-ás bódét. 190-240LE OPC az már megy.
Felszereltsége jó. Kinézetre sokan megnézik, nem tudják mi ez... Opeltől ez egy "új" szokatlan forma. Amerikás autó. a GM Epsilon II platformjára épül. Buick LaCrosse/Alpheon (SL LWB), Cadillac XTS (EL LWB), Chevrolet Impala (EL LWB) családjába tartozik.
"sokan megnézik, nem tudják mi ez" dehogynem...
"GM termék. Alapjában jó, megbízható." ez vicc?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!