1/9 anonim válasza:
Ha jól működik benne az érzékelő, akkor nem, mert vissza fog nyitni.
2/9 anonim válasza:
Nem vagyok tisztában az ablakemelő erejével, de ha kézi tekerős ablakkal próbálnál kenyeret vágni (ott rajtad múlik az erőkifejtés), szerintem előbb törne ki az üveg, mintsem félbe lenne vágva a kenyér. Az üveg éle ehhez túl tompa, és a hatékony vágáshoz fontos élirányú mozgás is max akkor van (nagyon-nagyon korlátozottan), ha az ablak oldalsó, ferde részénél próbálkozol.
3/9 anonim válasza:
Nem. Az ablaküvegnek nincs éle, nem vágni fogja a kenyeret, hanem összenyomni. Egy bizonyos pontnál tovább pedig már azt se fogja bírni.
4/9 anonim válasza:
Egy majom vevő egyszer ráhúzta az ablakot egy peug 206-ban, azt hittem az ujjaim ottmaradnak.
Illetve a g astrának a villanymotor agyongörbítette a mechanikát. Opeloknak elég elbszott ablakemelőjük van, megszorul, aztán a motor kinyírja az egész erőátvitelt.
5/9 anonim válasza:
Csak parizert lehet vele szeletelni.
6/9 anonim válasza:
#4 Ez kb. minden autóban így van. Például az 1-es Focusoknak gyenge pontja az ablakemelő, rengeteget cseréltem már és mikor kiveszem a régit, mindegyik úgy néz ki, mint ha egy szalagos kazettából kiráncigáltuk volna az összes szalagot és jól összegyűrtük volna a poén kedvéért. Ablakemelőre nem igazán hasonlítanak.
7/9 anonim válasza:
Újabb kocsik már figyelik az ablakemelőt. Honda Jazzben például szerintem a motor áramfelvételét figyelhetik, mert ha az ember csak egy kicsit is visszatartja az ablakot, visszahúzza. Egyszerűen nem tudja a motor összehajtogatni a mechanikát ilyen esetben.
8/9 anonim válasza:
Akkora erőt nem fejt ki, hogy a fel centi vastag tompa szélű ablakkal elvágja, mert vagy letilt a védelem, vagy leég a motor.
De egy felfújt tescos fehérkenyeret teljesen össze tud nyomni.
9/9 anonim válasza:
de ezt miért kérdeznéd meg embeeer? csak próbáld ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!