Ha allo helyzetben, ugy, hogy a motor sem jar es a kuplung kinyomasa kozben valtogatok azzal artok a kocsinak?
Semmi baja nem lesz.
A második válasz meg baromság, ezeket álló motornál pont nem tudod gyakorolni.
Természetesen nem lesz visszajelzés, de a mozdulatot tudja ismételni. Ha a háromféle mozgás időzítése összehangolódik, akkor a fogásponthoz való alkalmazkodás már könnyebb lesz.
Ha csak kinyomott kuplunggal ide-oda teszi a váltókart, az legfeljebb annyit segít, hogy megtalálja a sebességeket anélkül, hogy ránézne.
Szerintem akár az egész mozdulatsorozatot lehetne gyakorolni az indulástól a négyesig.
Akár úgy, hogy a telefonjával felveszi a motorhangot, miközben valaki más csinál egy kezdőt utánzó gyorsítást. Utána a kérdező fülre gyakorolhatja a kapcsolások időzítését.
Nem számít, hogy mit gondolsz.
Nem számít, hogy én mit gondolok.
Majd a kérdező eldönti, hogy mit csinál.
#7!
Ezmiez?
Elgurult a gyógyszered?
A magyarázat, ha nem volt világos, amit írtam:
Te úgy gondolod, hogy a 4-es hozzászólásom "baromság". Ehhez jogod van.
De egy pillanatra sem merült fel benned, hogy nem vagy tévedhetetlen? Hogy a véleményed egy másik ember véleményével áll szemben. Biztos, hogy Neked van igazad?
Szerintem hadd döntse el ezt egy harmadik személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!