Mennyi az esélye, hogy megfognak a rendőrök?
Szeretnék egy 50 ccm-es motort, meg szeretnék vele tanulni motorozni. Egy 50-es derbi-t néztem ki magamnak. Pest mellett egy nagyon kis városban élek, ahol körzeti megbízottság működik. Főleg a határban, mezőgazdasági utakon mennék az Isten háta mögött, ahol nem jár más sem. Sokat hallom, hogy jogosítvány nélkül motoroznak ilyen helyeken és a környéken is szoktam hallani, látni ilyeneket. Mennyi az esélye, hogy a körzeti megbízottak lekapcsolnak?
Ui.: Általában a város központjában járkálnak és nagyon sok hely van, ahol lehetne nyugodtan gyakorolni, tanulni.
Jogosítványom majd mindenféleképpen lesz, de szeretnék előtte megtanulni és hát azt az udvarban nem lehet.
Mielőtt még felkeltem a hatóság érdeklődését, csak érdeklődök és nincs is pénzem motorra :'D
Ezt már kb. harmadszor kérdezed meg!
Nem lehet motorozni a mezőgazdasági területeken sem, mert nem elzárt terület! Kb. 10x leírták neked, de nem akarod elfogadni.
Vagy megfognak, mert észrevesznek, vagy nem.
De, az megvan, hogy mostmár bűncselekménynek minősül?
Igen, jól olvastad.
Már nem szabálysértés a jogosítvány nélküli vezetés.
És valszeg a vezetéstől is eltiltanak egy pár évre, az alatt az idő alatt, pedig semmilyen kategóriára nem szerezhetsz jogosítványt.
Szerintem tuti biznisz a gyakorlás. Hajrá!
Ja, egyébként azt megtanítják a suliban is.
#7: bakker, és ha Kolompár Ronaldínyó lop a boltban, akkor már neked is lehet...????
Vagy hogy gondolod??? Más törvényszegése mindenki számára felhatalmazást ad....???
Amúgy honnan tudod, hogy a földes úton motorozgatóknak egynek sincs jogsija...????
Ne csinálj hülyeséget, mert eltiltanak már jogsiszerzés ELŐTT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!