Mi a vélemény a "Yamaha Super Jog ZR" típusú robogóról?
Egy-két hónapon belül szeretnék egy ilyet vásárolni, egy nagyon jó ismerősömtől, aki eléggé keveset használta, és garázsban tartotta. Nekem eladja 40-45 ezer forintért. Akinek van ilyen hasonló Yamaha robogója, kérem írjon véleményt!
A motor így néz ki:
Köszönöm a válaszokat!
Nekem a kép nem jön be ... Ettől függetlenül a Yamahák nagyon jók. Ha nincs lestrapálva, és nincs törve, és nem volt agyonhajtva, sokáig örömmel fog eltölteni...
maci
Képért bocsánat, néha nekem sem jön be. Nincs agyonhajtva, a sárga idomok nekem sem jönnek be túlzottan, de max lefényeztetem feketére vagy valamilyen más színűre, és akkor nem lesz ilyen tarka. Nekem arra kell, hogy hétköznap lerobogjak a melóhelyemre meg vissza. (kb 10 km összesen). Mert jóval olcsóbb, mint autóval, és egy ilyen vezethető "B" kategóriával.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!