Nem a hamisításról van itt szó, hanem arról, hogy ami külföldön olcsóbb, mint itthon, annak oka van: németeknek már nem éri meg szervizelni bizonyos életkor fölött, mert gazdaságtalan. Így ezek kerülnek a kereskedőkhöz, amit haza hoz a magyar kereskedő. Kap egy kis esztétikai kezelést, majd megveszi a magyar, aki szintén nem költ rá, hisz ez egy nímetbűl behozott műszaki etalon! :-) Később pedig szívják a fogukat, ha a fékbetét garnitúra többe kerül 5000Ft-nál.
2021. jún. 6. 11:05
2/14 anonim válasza:
Én pár éve hozattam Mazdát az osztrákoktól, itthon kaptam rá 1 év garit. Mindenki lehülyézett, hogy az már tuti szét van rohadva, stb. Ez volt 3 éve, még azóta is kitartóan várom, hogy kezdjen rohadni, de semmi. Motorikusan pedig no1. A kötelezőkön kívül még nem kellett hozzányúlni. Hogy ráfaragtam!
2021. jún. 6. 11:14
3/14 mindentudó99 válasza:
Semmivel nem rosszabb mint a belföldi használt. Ott legalább nem verik szét az utak.
2021. jún. 6. 11:20
4/14 anonim válasza:
Nem illik általánosítani, de eléggé zsákbamacska. Legtöbb hasznot a sok kilóméteres sérült autó hoz. Azokat lehet olcsón megvenni külföldön, olcsón kijavítani a sérüléseket, színre fújni, 100-150 ezret visszatekerni az órát, és máris 500 ezerrel vagy 1 millióval "többet ér".
2021. jún. 6. 11:38
5/14 anonim válasza:
Öö ki is mondta, hogy rossz? Pont azért hozzák külföldről, mert ott sokszor jobbak a használtautók, ugyanannyi pénzért.
2021. jún. 6. 12:32
6/14 anonim válasza:
Nekem is volt import autóm, semmi gondom nem volt vele. Azért mondhatják, mert sokan veszik a filléres lerúgott sz/rt, mert németből jött, biztos jó. De a szar ott is szar
2021. jún. 6. 14:53
7/14 anonim válasza:
90 % rom autó , széttört, lelakott, vödör sz@r amit ott nem lehetne gazdaságosan elbontani sem igy ide hozzák a keleti "hülyegyerekeknek"
a maradék 10 % a hitelből visszavett lizinges , csődbe ment embereké amik tényleg jó vételek mert megkiméltek csak elfogyott a suska de ez nagyon ritka.......szerencse kérdése
2021. jún. 6. 14:59
8/14 anonim válasza:
"Pont azért hozzák külföldről, mert ott sokszor jobbak a használtautók, ugyanannyi pénzért."
ez csak urban legend. ugyanolyan xarok. az utak minősége jobb, nem verik szét az autót. láttad már pl a németek hogy vezetnek? inkább nem részletezem, napi szinten látom, városban kint dolgozom. sír a kuplung ahogy váltanak, pláne az öregek. a nagyobb javítások előtt cserélik, mert pl egy kettőstömegű cseréje 1500-2000 euró, kupplung szontén, turbó ugyanúgy. rengetegen lízingelnek, de van amit úgy adnak vissza, mint a köpödelem.
2021. jún. 6. 15:03
9/14 anonim válasza:
8as
Németországba havonta járok még most is, és éltem is kint. Elég jól ismerem őket, vannak echte német barátaim. Németországból szoktam venni a saját autóimat is :)
2021. jún. 6. 22:24
10/14 anonim válasza:
ma 22:24
attól még ők sem kímélik :D annyival jobbak csak, hogy az apróbb szervízeket elvégeztetik meg jobbak az utak. de a költségesebb szervizekre nem költenek. nem véletlen cserélgetik az autókat, mint az alsógatyájukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!