Felelőtlenség lenne Yamaha R1-re váltani?
Figyelt kérdés
Két éve vásároltam egy Yamaha R3-at. Még három évig tervezem használni a gépet, utána váltani szeretnék. Azért egy 300-as és egy 1000-es között fényévnyi különbség van de valahogy vágyom arra a motorra. Szerintetek hülyeség lenne?2021. jún. 6. 08:51
11/16 anonim válasza:
Mit foglalkoztok annyit a súlyával? Nem cipelni kell hanem motorozni!
Az enyém 240kg. Csak tologatni nehéz, notorozni nem.
12/16 anonim válasza:
#11 másképp viselkedik 240 kg mint 120...
13/16 anonim válasza:
Nekem van 240 és 140 kilós motorom, felváltva használom őket. Hatalmas különbség van abban is, hogy mennyire könnyű irányítani, illetve mimt ahogy írod, alacsony sebességnél is sokat számít. Ha egyből ilyen nehezebbre ül valaki, szerintem első pár hónapban hetente fog feldőlni vele, amíg meg nem tanulja biztonsággal kezelni a súlyt. Az meg nem tesz jót az ömbizalomnak se. Semmi értelme olyan motort venni, aminél 2 hét után félsz lassan menni, meg 2 lábat lerakva totyogsz mindenhol, mint valami kiskacsa.
14/16 anonim válasza:
Ja mert az R6 az 120 kg, az R1 meg 240? Nem tudom mennyi a különbség köztük, de 20-30 kg max. Ha ez nagyon számít, akkor jobb ha nem is ül sosem motorra.
15/16 anonim válasza:
Csak példálóztam a 120 és a 240 kgvel. Amúgy ha jól emlékszem valami 60 kiló a kettő közti külömbség,de javítson ki valaki aki jobban tudja
16/16 anonim válasza:
Nagyon nagy a lépcső, sőt az lenne a legjobb ha az R3 után nem is R6-ot vennél, hanem a kettő között valamit. Minimum egy MT07, max. egy CBR600F4, aztán jöhetne az R6, aztán közben lehet rájössz, hogy egy R1 teljesen szürreális lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!