300ezer km-el vennétek dízel autót A3, passat, bmw 2006-7 korul? Vagy felejtsem el az ilyesmi korúaknak?
Figyelt kérdés
Ahogy néztem elég sok tulajuk volt mindegyiknek már ha ez számít valamit2021. jún. 5. 14:49
1/6 anonim válasza:
2005-ös dízel autóm van, 300e fölötti km-rel. Eszem ágában nincs megválni tőle, mert tudom, hogy semmi nem volt tőle elspórolva, minden rendben van rajta. Ha el kellene mégis adnom, teljesen nyugodt lelkiismerettel adnám oda bárkinek.
De a vétel már nem ilyen egyszerű. Ahogy látom az emberek hogy bánnak az autóikkal (tisztelet a kivételnek), aszalják az utcán, világít a hibalámpa, nem működik rajta ez-az, de nem baj jól van az úgy, műszakin úgyis protekcióval áttolják. Meg ahogy mennek a sunnyogások, óratekerések, amennyi rémtörténetet hallani... én már nem merek használt autót venni, km-állástól függetlenül se.
2/6 anonim válasza:
Lehetőleg minél kevesebb tulaja legyen. Amúgy ez a futásteljesítmény nem sok, inkább legyen ennyi valós mint tekert fele ennyi.
3/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok ez a km.
Ha normális állapotba van, simán.
4/6 anonim válasza:
97-es B5 TDI Passatom van, 456e km. Semmi baja nincs, korához képest elég jó állapotban. Se motorikus hiba nincs, se szerkezetileg nincs baj vele. Nem bántam meg, hogy egy ilyen idős autót vettem, soha nem adnám el. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Szinten ilyen b5passatom van csak váltani akarok egy 2007korulire az már újabb motor az nemtudom hogy bírja
2021. jún. 6. 12:43
6/6 anonim válasza:
Szerintem megbánnád, ha lecserélnéd. :) #4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!