Aaronb kérdése:
Nem hagyományosan kormánykerékkel hanem valami más módon kormányozható autót lehet valahol találni? Persze elérhető áron.
Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 20:55
1/12 crudy válasza:
Ami kozuti forgalmi engedellyel rendelkezik? Nem hiszem.
2/12 anonim válasza:
Milyen más módon akarod kormányozni? Botkormánnyal?
3/12 anonim válasza:
Ha a Piaggio Apet autónak számítod akkor igen, annak motorkerékpár kormányműve van. Bár hivatalosan robogó.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, én sem találtam eddig csak az önvezetőket.
Azért kérdezem hátha valakinek van valami info.
2021. jún. 4. 21:08
5/12 A kérdező kommentje:
Nem, kifejezetten autóra gondoltam, és még csak nem is ilyen kormányzásra.
2021. jún. 4. 21:11
7/12 anonim válasza:
Kérdező, milyen elérhető árú, közúti közlekedésben használható "önvezető" (?) autót találtál, aminek nem hagyományos a kormánykereke?
8/12 anonim válasza:
Vannak olyan járművek (bár az inkább a quad kategória, mintsem autó) ami oldalanént 4 kerékkel rendelkezik, és úgy fordul mint a tank. De ez közúti közlekedsére nem alkalmas.
9/12 Beviz Elek válasza:
Angliában lehet tankkal közlekedni ha ez megfelel.
10/12 anonim válasza:
"Nem hagyományosan kormánykerékkel hanem valami más módon kormányozható autót lehet valahol találni?"
Lehet átépíteni is akár, bármilyen fogyatékossággal élőnek.
Egy extrém példa Amerikából: [link]
De nálunk sem ismeretlenek a forgalmiba bejegyzett átalakítások.
"Persze elérhető áron."
No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!