Mitől lehet hogy rükvercbe kapcsoláskor recsegő hang jön ki a váltóból? Valamiért nem állnak le a fogaskerekek.. Ha pedig üresből előtte kapcsolok egy egyest majd onnan rükverc akkor semmi probléma (2009es Punto 1.4)
Mondjuk ha álló helyzetben több másodpercnyi kuplungnyomás után is reccsen, akkor lehet, hogy tényleg gond van a kuplunggal.
1-est nem veszi nehezen?
#12 Nagyon ritkán nehezebben veszi
Amugy ősszel volt kuplungszett csere, most ket honapja kuplung hidraulika csere, váltóolaj csere..
Egyiktol se lett jobb max pár napig
Az 1-es évtizedek óta szinkronizált. Kedvencem, mikor valaki ebben a hitben él, és a kereszteződésben meglassulva 4 km/h-nál is rácsúsztat inkább egy 2-est, többletkopással, mint gurulás közben visszarakná egyesbe... Mert ő így tanulta 70-ben, hogy ha gurul az autó, tilos 1-esbe rakni...
Legutóbb a kispolszkin találkoztam nem szinkronizált egyessel.
Haladni kell a korral.
Ha valóban 15 másodperc elteltével is reccsen, akkor a váltó/motor kapcsolata a kuplungpedál benyomása után "nem szűnik meg". Ez probléma. Vannak eltérő konstrukciók, de most nem azokra gondolok.
Az autó értéke miatt el kell dönteni, hogy ér -e annyit, amennyit egy esetleges teljes szerviznél elkérnének érte.
Azt nem értem hogy akkor miért csak rükvercben van problema...
Bár tudom h csak az nem szinkronizált
De tolatas előtt kapcsolok egy eloremenetet majd onnan rükvercbe ezzel még együtt tudok élni csak kérdés h nem lesz e még szarabb
Nem, a váltókar rendben van, inkább én a kuplung környékén keresném a hibát..
Két hét múlva viszem szerelohoz kivancsi leszek
a lónak a fszát szinkronizált az egyes
1996 os swiftemben sem szinkronizált ha épp 5 kmh-ra lassulok akkor két féle kopás közül választok:
1. vagy beraerőszakolom 1-esbe és kicsit ránt de a kuplung nem ég le
2. nem gyilkolom be hanem kettes csuszás akkor sül
mindkettő rossz ...vagy megállok had dudáljanak a majmok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!