Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ennyit egy ilyen autóért? Ez...

Ennyit egy ilyen autóért? Ez most komoly?

Figyelt kérdés

[link]

"a képen látható felületi rozsdát leszámítva"

Konkrétan szétrohadt a küszöb.

Gondoltam ránézek a VW-kre, azon belül is a kis Polora, mennyiért mennek a benzinesek, mondom a IV-es, faceliftes már egész pofás. Erre fel, 15 éveseket adnak ennyiért, ilyen állapotban? Vicc.

Érdemes inkább 10 éveset venni 2-2.5 millió körül, és valami értelmes modellt amit nem hajtottak még szét tízen.

2021. jún. 3. 08:13
 1/9 anonim ***** válasza:
58%

Nagyon megdrágultak az autók, szóval nem vicc. Érdemes több autót is megnézni, több típust, nem csak 1-1 darabból leszűrni az állapotokat.

Kollégám pl. pont egy ilyet vett 750ért, rozsdamentes állapotban és sokkal kevesebb km-rel mint ami ebben van.

2021. jún. 3. 08:21
 2/9 A kérdező kommentje:
750-ért egy normál rozsdamentes kasznis autó, jó motorral az még belefér, mert akkor kb. árában van. De ez a hirdetett...
2021. jún. 3. 08:53
 3/9 crudy ***** válasza:
84%

Tenyleg sok erte de ahogy utalt ra Senor Anonim a hasznaltautok dragulasa most igen jelentos, nyilvan varhato korrekcio a jovoben de akinek most kell auto az nincs jo helyzetben.

Ezt a konkret polot en alkuval megvennem, az a kuszob tenyleg gaz de javuthato, a kilometer meg! annyira nem sok.

2021. jún. 3. 08:56
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Ezt a magyar felfogást még mindig nem nagyon értem, rohad is, motorjaik is szarok, túlárazott, de legalább jó drága, na, ez kell nekünk akkor.

Tényleg mi kerül ezekbe sokba?

Ami meg 300-ból is megvan 1000x jobb állapotban, az meg: nem tetszik, olyan nem kell.

2021. jún. 3. 08:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Természetesen ha 1 millió körüli autó, akkor E12 Corolla kellene, persze normális állapotban... De már azok is szét vannak hajtva, ráadásul tökéletesen túlárazottak, még jobban mint a VW...
2021. jún. 3. 09:28
 6/9 anonim ***** válasza:
35%

Na igen, ez egy végig leinformálható itthon forgalomba helyezett kocsi, ránézésre komolyabb törés mentes valós futással (beleértve azt a -35 ezret amit visszatekertek), valószínűleg 8 éve ugyanannál a tulajnál van.

Igen, drága, tavalyhoz képest átlagosan 25%-al lettek drágábbak a használtautók (készült róla kimutatás).

Nem tudom hány használtautót vásároltál már életedben de ez a küszöbhibát beleszámítva is egy használható autónak tűnik. Persze ha te elhiszed hogy egy 15 éves autóban 150-200 ezer km van mert "német nyugdíjastól hoztam el" és még 200 ezerrel olcsóbb is mint a hasonló magyar társai akkor nagy bajok vannak.

2021. jún. 3. 09:39
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Amugy nem értem mi a gond, mindenki annyiért hirdeti amennyiért szeretné, aztán vagy elviszik vagy nem.
2021. jún. 3. 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Az új autók is brutálisan drágulnak ez húzza maga után a használt autó piacot.Nem lesz jobb a helyzet...
2021. jún. 3. 09:43
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Én rozsdás autót nem vennék, ez egy véget nem érő küzdelem. Megjavítják, és újra kirügyezik vagy mellette, vagy a másik felén.
2021. jún. 3. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!