Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik olyan tolatókamera,...

Létezik olyan tolatókamera, ami felülnézetből mutatja műholdfelvételről a járművet?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy új autókba van ilyen, utólagosan lehet venni ilyen típusú tolatókamerát? (kamionba kellene)
2021. jún. 2. 20:12
1 2
 1/15 crudy ***** válasza:
92%
Szerintem, uj autokban sincs. Nem vagyok ebben biztos de szerintem nincs annyi muhold h kiszolgalja ezt a reteget es szerintem meg nincsenek olyan szep muhold kepek ami lathato kepet adna a mogottunk levorol. Meg aztan mivan ha vihar van? vagy csak felhos az eg? De tevedhetek.
2021. jún. 2. 20:15
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Műholdfelvételről??? Ez meg honnan jött? :-)

Olyan van, ami simán felülről mutatja az autót, egy szoftver alkotja meg a felülnézeti képet, és elég hozzá egy hátsó kamera is.

Az új Peugeot-ban is van ilyen (és még biztosan nagyon sok típusban), elég részletgazdag képet képes létrehozni, még a macskakő is macskakő a kijelzőn.

2021. jún. 2. 20:18
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Olyan még személyautóban sincs, amire te gondolsz. Nincs olyan műhold-lefedettség, hogy bárhol, bármikor, csettintésre (pontosabban a hátramenet kapcsolására), időjárástól függetlenül a tolatás biztonságos elvégzéséhez szükséges minőségű műholdképet kapj.

Van viszont hasonló megoldás: az autókon a tolatókamera ma már nem egyetlen, hátrafelé néző egység, hanem több kamera van, ami minden oldalra tekint. Ezeknek a képét bizonyos típusokon az autó stilizált felülnézeti képe köré vágják be, úgy jelenítik meg. Ez hasonlít a műholdképre, de nem az.

2021. jún. 2. 20:21
 4/15 anonim ***** válasza:
92%

Oszt ha beállsz egy fa alá vagy egy garázsba akkor mi van? :D

Élő műholdfelvétel amúgy sincs.

Ugyanakkor van hasonló, de az kameraképek alapján teszi össze. De utólag beszerelhető nincs szerintem.

2021. jún. 2. 20:24
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Persze, külön műhold van mindenkinek havi 3500 forintos havidíjért!
2021. jún. 2. 20:26
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenre gondolt: [link]

Nem hiszem hogy utólag beépíthető, ha létezik is ilyen szett, lehet olcsóbb venni egy olyan autót amiben gyárilag van.

2021. jún. 2. 20:27
 7/15 anonim ***** válasza:
22%

6

Ez egy műhely!

2021. jún. 2. 20:28
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

#7 igan ott készült a kép.

Kínai occo megoldás: [link]

2021. jún. 2. 20:30
 9/15 anonim ***** válasza:
37%

#7 ez nem műhelyben készült

https://www.youtube.com/watch?v=RRcdP6OyWfs

2021. jún. 2. 20:31
 10/15 anonim ***** válasza:
79%

9.

Én kérek elnézést a gúnyolódásért mindenkitől.

2021. jún. 2. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!