Egy kis köbcentis autónál miért lényeg, hogy legyen benne klíma, főleg ha napi 5 kmt mennek vele?
A klímának pont az a lényege, hogy a motor hőmérsékletétől független, szóval nem értem miért kevered ezt ide.
A javíttatása drága, de nem nagyon szokása, hogy tönkre megy. Leggyakoribb probléma a mágnes kapcsoló, ami egy 10-esből megvan.
Tölteni kell, évente egyszer. Szerintem nem ettől fog éhen halni valaki.
A súly pedig kb. 10 kiló, max 15 mindenestül, nem ezen fog múlni az autó teljesítménye és fogyasztása. Kompresszor kb. 3-4, a csövek és radiátor pedig 90%-ban alumínium, szóval nem nyomnak sokat. És mivel kis autóról beszélünk, ezért a csövek is rövidek, a radiátor is kicsi.
Dehogy kell évente tölteni.
AZ enyém 15 éves elmult és még eredeti minden benne, és tökéletesen hűt a klima.
8as
Millió autó van, amiben sosem kell klímát tölteni, főleg, ha rendszeresen használva van.
AZ az igazság hogy hülye emberekkel nem lehet még vitatkozni sem.
Bármilyen furcsa de nem volt töltve !!
Semmi érdekem nem lenne hazudni, mert magamnak miért hazudnék.
Na de, nem akartam leírni, de most ezt is leírom neked csak.
Peugeot Partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!