Pajzs technológiával felszerelt autót szervíz üzemmódban kell automata mosóban mosatni?
Figyelt kérdés
Csak nem szeretném a beriasztana. Elég érzékeny a rendszer.2021. jún. 1. 18:10
1/4 anonim válasza:
miért, te ki szoktál szállni az automata mosóban, és lezárod a kocsit?
én úgy tudom bent kell ülni, motor jár, kézifék kienged, váltó üresben, hogy tudjon húzni a szalag
2/4 anonim válasza:
én csak akkor használom azt az üzemmódot ha a motorháztetőt kinyítom, egyébként nem.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem olyan mosóra gondoltam, ahol szalag húzza a kocsit, hanem amikor a mosóberendezés mozog a kocsi mellett. A kocsi helyben áll.
2021. jún. 1. 18:59
4/4 anonim válasza:
Nyugodtan szállj ki, csukd be az ajtót, de ne zárj rá. Nekem is pajzsos van, de így nem fog jelezni semmit. Ha mégis (amire nem látok esélyt), akkor ott állsz úgyis, megnyomod a gombokat amit kell, és csendben marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!