Általánosságban, turbódízelnél ez mit jelent?
Megyek vele, aztán ha megállok állóra, akkor ahogy esik a fordulatszám, fékezek, a turbó ad egy ilyen hangot hogy wooooóóóó...
Érdekes módon, régebben csinálta néha ezt, aztán nem, de most újra kezdi, talán még erőteljesebben mint eddig. Azt hogy miért nem nézetem meg, meg akkor miért nem nézettem meg, hagyjuk miért.
Ne nevessetek ki, jobb hangutánzó szót nem tudok rá. A lényeg, ahogy - szerintem - a turbina fordulata esik, ilyen hülye hangot ad ki.
Szvsz a végét járja...
#2 köszönöm a kiigazítást...
#1 mindenképp hiba, mivel eddig nem csinálta, illetve régebben párszor, de mostanában megint egyre jobban, hangosabban
Benzinesnél egy lefújószelep ezt a levegő-felesleg problémát megoldja egy pillanat alatt, nem kell neki ennyi idő, míg ez kiadja azt a hangot, illetve menet közben, nagyobb fordulatot ejtve (értsd, felengedem a gázt) nem csinálja ezt, biztos az is behallatszana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!