Tehetek nagyobb tükröt az autóra?
Figyelt kérdés
Még nem tudom hogy hogyan valósítom meg, de a mostani nagyon kicsi.2021. máj. 29. 21:19
1/4 anonim válasza:
Mármint melyik tükröt akarod cserélni? Külső vagy belső?
2/4 A kérdező kommentje:
Visszapillantót.
Munkahelyet váltottam így meg kellet vállnom a céges Renault Scenicemtől, aminek hatalmas volt a visszapillantó tükre. Új helyemen fél év múlva kapok saját használatú céges autót, addig a régi fiat pandámat használom.
2021. máj. 29. 21:36
3/4 anonim válasza:
De előre szólok, hogyha megszokod, nem tudsz tőle megszabadulni és az elején gondod lesz azzal, hogy közelebbinek tűnnek benne a dolgok, mint az eredeti tükörrel
Az előző kocsimba kellett, mert nem láttam ki hátul (túl alacsony vagyok, nem lehetett lejjebb állítani a tükröt), új kocsiban hiába nem volt ilyen gond, de 3 év alatt megszoktam ezt
4/4 anonim válasza:
Audi vagy VW? Ha találsz hozzá, akkor megoldható igen, nem kell papírozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!