Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az irányjelző hangján lehet...

Az irányjelző hangján lehet valamennyire hangosítani?

Figyelt kérdés
Valószínűleg hülye kérdés, de a kettes focusomban nagyon halk az index visszajelző hangja, és néha nem lehet észrevenni, hogy megy e. Erre van valamilyen módszer, hogy fel lehessen "hangosítani"?
2021. máj. 28. 00:54
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
A relének a cseréjével.
2021. máj. 28. 06:32
 2/8 anonim ***** válasza:

1: van ahol már nem a relé adja a hangot, hanem van egy eszköz beépítve, hogy jöjjön a megszokott hang. (Már 21 éve is volt ilyen)

De nem hallottam olyat, hogy állítani lehetne a hangerőn.

2021. máj. 28. 07:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Műszerfal? Visszajelző lámpa? Hallásvizsgálat?

Egyébként a relé mellé be lehet építeni egy csipogót.

Egy autóvillamosságis biztos megcsinálja fillérekért.

2021. máj. 28. 07:12
 4/8 anonim ***** válasza:

2-es Focus-szal kortárs H Astrámban már nem a relé kattogottmechanikusan, hanem a CIM-modulban egy kis hangszóró generálta a jellegzetes hangot. Ennek a hangerejét gyári diagnosztikával (Tech2) szoftveresen 5 fokozatban lehetett állítani.

Focust nem ismerem, de nem lenne meglepő, ha ott is lenne hasonló lehetőség. Egy márkaszervizben meg kell kérdezni.

2021. máj. 28. 07:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, a 2es Focusban még klasszikus relé van, nem lehet szoftveresen hangosítani.
2021. máj. 28. 08:34
 6/8 anonim ***** válasza:
ha nem relés, akkor OBDII portra csatlakozva, megfelelő hardver és szortverrel esetleg tudsz rajta állítani (ez már az autó szoftverjétől függ)
2021. máj. 28. 09:19
 7/8 anonim ***** válasza:
4, 5 nekem 1-es focusom volt nullkilométeres kora óta, abban már nem relé kattogott.
2021. máj. 28. 10:13
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Annyira vártam már egy jó kis irányjelzős kérdést a magyar kedvenc játékszerét
2021. máj. 28. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!