Milyen kezdő 125ccm-es motort ajánlotok (A1-es jogsihoz)?
Utolsó: Lehet, hogy igazad van :D
Azért ez annyira még se durva, mintha 50 köbcentisként lenne feltüntetve.
Annyi érdekelne még, hogy ezek a 2 üteműek mennyit fogyasztanak kb?
Tehát pl. egy ilyet nyugodt szívvel lehet használni M(!!!) kategóriával úgy, hogy a rendőr nem szól semmit?
itt mindenki a 2t-t pártolja, nekem kicsit más a véleményem. ha arról van szó, hogy KEZDŐmotor, akkor szerintem a 2t erős. és nemis olyan kiszámítható, mint a 4t. kiyit a power szelep, és az első kanyarban elszállsz. jó a 2t olyanoknak, akinek van némi tapasztalata, és a kezében némi érzés. de szerintem 2 évig elég a 125 4t, amíg beletanulsz. az 50es mociról is lehet nagyot esni. nemkell ahhoz 125 2t. ha első motor, akkor inkább 4t:
Honda CBR 125
Honda CBF 125
Yamaha YZF-R 125
Yamaha YBR 125
Derbi sendák, GPR-ek
(A KíNAIAKAT KERÜLD!!!)
de ha úgygondolod, hogy elég tapasztalatod van, akkor lehet 2t. erősebb, gyorsabb, jobb gyorsulás... hátrányok: nagy(obb) fogyasztás, gyakori szervízigény, kiszámíthatatlanabb, és a hangja nem olyan jó (bár ez relatív).
2t-ket már soroltak. én inkább a 4t-t ajánlom: kis fogyasztás, nagyobb nyomaték kisebb fordulaton, jobb hang, kis szervízigény, finomabban reagál. hátrányai: kisebb végsebesség, gyengébb gyorsulás. üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!