Minarelli Am6 tuning tippeket tudtok adni?
Figyelt kérdés
Mivel érdemes feltuningolni egy am6-os blokkot? (Rieju rs2 matrixban)2021. máj. 26. 20:12
1/5 D. Brasco válasza:
Azzal hogy eladod es veszel valami más elég erőset es nem egy szutyok 50-est állsz neki "tuningolni"
2/5 anonim válasza:
Szia! Attól függ, hogy mi a cél. Csak mint egy autónál, így motornál is vannak bizonyos szintek. Ha szeretned, hogy más legyen a hangja, valamint jobban menjen (Beállítástól függ), akkor egy másik kipufogó, valamint egy nagyonn karburátor. Tudtommal a 12es a gyári, ebben az esetben 17.5-es. Amennyiben tévedtem, és gyárilag 17.5-es, akkor az már elég, esetleg nagyobb fuvókát bele. Viszont ha nagyon bele akarsz merülni, akkor jöhet a nagyobb henger (70+), erősített főtengely, jobb gyújtás (esetleg rotoros), verseny membránok, membrán emelő, és a többi. Ennek csak a pénztárcád szab határt.
3/5 anonim válasza:
Egy sport rezonátor+végdob+nagyobb karburátor. Így felül erős lesz és jelentősen nőhet a végsebessége, viszont alul harmat gyenge lesz. Vehetsz még egy 70es henger szettet, de ahhoz kell másik főtengely, hajtókar és karburátor…ez így együtt veri a 200ezret. És tudnod kell, hogy tuninggal jelentősen csökken a motor élettartama. Én a helyedben, csak egy végdobot tennék rá és meghagynám gyárinak.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az utolsó 2 válaszolónak!
2021. máj. 27. 06:21
5/5 AlikkaHUN1 válasza:
Nem azt mondom hogy biztos hogy ne csináld mert lehet de nem olcsó ha csinálod úgy csináld ahogy kell mert megjárod mint én. Ha hengert cserélsz nagyobbra akkor több az erő ezért egy főtengely cserét is bele kell számolni mert nem fogja bírni a gyári és csak tönkre teszi majd idővel a hengert. Én egy idő után azt vettem észre mikor csináltam a sajátomat hogy egyszerűen annyi pénzt ráköltöttem az idők során hogy vehettem volna egy 125ös KTM-et most vagyok 600 000ft környékén és még mindig nem megy mert hiba hibát szül. Okosan csináld csak és ha van rá lehetőséged nagyobb motrot vegyél és nem lesz probléma. Nem a kérdésedre válaszol de tanulj a hibámból. De egyébként nagyobb karburátor és kisebb lánckerék segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!